Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Έκανε τη γκάφα και η "Ελευθεροτυπία"...

"Μια ώρα"εμφάνισε Καραμανλή - Ερντογάν να τα λένε ...
Δεν γλίτωσε και η "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" τη γκάφα, με προκάτ ρεπορτάζ και σχόλιο, περί ...συνάντησης, χθες, Καραμανλή - Ερντογάν.
Στην πρώτη έκδοση της, η εφημερίδα στο ρεπορτάζ υπό τον τίτλο "Εγκαίνια με λίγους και καλούς" έγραφε μεταξύ άλλων:
"...ήταν περιορισμένες οι συναντήσεις του πρωθυπουργού χθες στο περιθώριο των εγκαινίων: *Με τον κουμπάρο Ταγίπ Ερντογάν, που έφτασε στην Αθήνα με τρεις υπουργούς του: τον Εξωτερικών Αχ. Νταβούτογλου, τον επί Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μπ. Εγκεμέν και τον Ερτ. Γκουνάι (Πολιτισμού και Τουρισμού)...". (Διαβάστε το πλήρες εδώ)
Στην δεύτερη έκδοση έγινε η δέουσα διόρθωση (δείτε εδώ) ...
Επίσης υπήρχε και παραπολιτικό με τίτλο: "Φορτωμένη ατζέντα" (διαβάστε το εδώ)και το οποίο έγραφε:
"Επί μία ώρα (μαζί με το χρόνο που χρειάστηκε για τη μετάφραση), τα είπαν χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κ. Καραμανλής με τον Τ. Ερντογάν, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα για τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Η υλοποίηση των συμφωνιών για τους μετανάστες και οι παραβιάσεις στο Αιγαίο ήταν δυο από τα βασικά θέματα που μπήκαν στην κουβέντα. Σε τέτοιου είδους συναντήσεις «πιάνεις κλίμα» από τις δηλώσεις που ακολουθούν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε χθες, αφού δηλώσεις δεν ήταν προγραμματισμένες. Οπότε τα αποτελέσματα θα προκύψουν από «διαρροές». Αν, τελικά, προκύψουν..."
από press-gr
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:23 μ.μ. - 21/06/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου