Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Μήνυμα νίκης από το Πεδίο του Άρεως

«Η αποχή είναι ψήφος ανοχής στον κατήφορο» 

«Την Κυριακή αλλάζουμε για να μην βουλιάξουμε»

Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε από το Πεδίον του Άρεως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου, δίνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα νίκης εν όψει των Ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου. Ο κ. Παπανδρέου εμφανίστηκε αποφασισμένος να συγκρουστεί «με τα μεγάλα συμφέροντα και με τη διαφθορά που διαλύει την Ελλάδα» και ζήτησε «ούτε μία ψήφος να μην πάει χαμένη» καθώς, όπως ανέφερε, «η αποχή είναι ψήφος ανοχής στον κατήφορο. Με τη συμμετοχή παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Την Κυριακή αλλάζουμε για να μη βουλιάξουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Επικεντρώνοντας στα ζητήματα διαφάνειας, κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση πως βύθισε την Ελλάδα σε κρίση οικονομική, θεσμική, αξιών.

Αναφορικά με την υπόθεση Siemensκαι με αφορμή και τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις, είπε πως η ΝΔ εμπαίζει το λαό: «Λένε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά οργανώνουν τη συγκάλυψη. Η κυβέρνηση άνοιξε τα αεροδρόμια για να κλείσει στόματα και άρχισε πανικόβλητη να συλλαμβάνει γυναικόπαιδα. Σκανδαλολογεί για να κρύψει τα πραγματικά σκάνδαλα. Δεν μπορεί να κυβερνήσει πια». 

Συνεχίζοντας δεσμεύτηκε «για μια άλλη Ελλάδα» της πράσινης ανάπτυξης και της δίκαιης αναδιανομής του πλούτου, στην οποία θα μπει τέλος «στη βαρβαρότητα των stage» και θα στηριχθεί η πραγματική οικονομία, η οποία, όπως ανέφερε, βουλιάζει.

Επισημαίνοντας πως το ΠΑΣΟΚ δίνει τη μάχη για τη δημοκρατική αλλαγή στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, τόνισε πως οι σοσιαλιστές μπορούν και διεκδικούν και επανέλαβε τη θέση του κόμματός του υπέρ την αναθεώρησης του Συμφώνου Σταθερότητας.

από ΤΑ ΝΕΑ online

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:45 μ.μ. - 04/06/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου