Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Το τέλος μιας πολιτικής σταδιοδρομίας



Ηπολιτική σταδιοδρομία του Υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Δένδια οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος της. Όχι γιατί αυτός μεθόδευσε την μήνυση στο troktiko, αλλά για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει θέση ακόμα για το θέμα που έχει προκύψει με το troktiko αλλά και τις άλλες μηνύσεις που θα σκάσουν τις επόμενες μέρες για άλλα blog, που στην ουσία σημαίνει συνενοχή και αποδοχή. Οι πολιτικοί μας που τρέχουν πάντα πίσω από τις εξελίξεις δεν έχουν ...
αντιληφθεί ότι οι αναγνώστες των blog είναι η συντριπτική πλειοψηφία, ενώ οι άλλοι μια οδυνηρή μειοψηφία. Οι αναγνώστες των blog δεν είναι μόνο πράσινοι, μπλε ή κόκκινοι. Έχουν απ' όλα τα χρώματα και αυτό φαίνεται να το αγνοούν οι πολιτικοί.
Ο Ν. Δένδιας δεν είναι ο μόνος που θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών του. Όλοι όσοι δεν παίρνουν μια ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ελευθερίας της έκφρασης μέσω των blog θα βρεθούν αντιμέτωποι μ' αυτήν την επιλογή τους. Είτε πρόκειται για κυβερνητικούς είτε πρόκειται για τα στελέχη της αντιπολίτευσης τα οποία προφανώς βρίσκονται στα καλοκαιρινά μπάνια τους.
[ politikiprotasi ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου