Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

«Βάφτισαν “μαγκιά” την παρανομία»

Στην Αλεξανδρούπολη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εγκαινιάζοντας και  τυπικά την προεκλογική του εκστρατεία, εξαπέλυσε από την ακριτική πόλη σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον Κ.  Καραμανλή, για τον οποίο, χωρίς να τον κατονομάσει, είπε ότι στη  ΔΕΘ ανέφερε «τα ίδια και τα ίδια που ακούμε έξι χρόνια τώρα χωρίς  ποτέ να γίνουν πράξη»


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Χρ. Παπαχρήστος,

Δάμων Δαμιανός

«Χαλασμένη κασέτα» αποκάλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου όσα είπε ο Πρωθυπουργός πριν από λίγες ημέρες από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας σε δυναμική, λαϊκή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη.
Εγκαινιάζοντας και τυπικά την προεκλογική του εκστρατεία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον
Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, για τον οποίο, χωρίς να τον κατονομάσει, είπε ότι στη ΔΕΘ ανέφερε «τα ίδια και τα ίδια που ακούμε έξι χρόνια τώρα χωρίς ποτέ να γίνουν πράξη».

Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος επευφημήθηκε ζωηρά από τους οπαδούς του, υποστήριξε ότι «για την έξοδο από την κρίση δεν αρκούν απλά 10, 20, 30, 50 μέτρα. Δεν αρκεί να διαβάζεις ένα κατεβατό μέτρων. Χωρίς σχέδιο, χωρίς προοπτική, χωρίς καν διαβούλευση, ρίχνουν το βάρος της ευθύνης στα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Για να βγει ο τόπος από το τέλμα της παρακμής απαιτείται πάνω και πρώτα απ΄ όλα νέα ηγεσία που σέβεται αξίες και θα δώσει το στίγμα μιας νέας διακυβέρνησης. Της ευνομίας και της δικαιοσύνης. Της σταθερότητας και των κανόνων για όλους». Και πρόσθεσε ότι «απαιτείται όραμα και σχέδιο». Στο μπαράζ των επιθέσεών του κατά της κυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Παπανδρέου έκανε εκτενή αναφορά στα σκάνδαλα, υπογραμμίζοντας ότι «η ηθική κατάπτωση της κυβέρνησης δεν ήταν ούτε αλαζονεία ούτε αμέλεια. Ήταν πολιτική επιλογή».....
από " ΤΑ ΝΕΑ "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου