Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Ανατροπές από Γιώργο

Μικρότερη κυβέρνηση, προκήρυξη των θέσεων ευθύνης στο Δημόσιο και ασυμβίβαστο κομματικού και κρατικού αξιώματος εξήγγειλε ο Γ. Παπανδρέου και ζήτησε ισχυρή εντολή για να κάνει πράξη τις αλλαγές

Σαρωτικές αλλαγές στο κράτος και το κόμμα, με μικρότερη κυβέρνηση, προκήρυξη των θέσεων ευθύνης στο Δημόσιο και ασυμβίβαστο κομματικού και κρατικού αξιώματος εξήγγειλε χθες ο Γ. Παπανδρέου.

Στην εφ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ζάππειο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άνοιξε τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα και ζήτησε ισχυρή εντολή για να κάνει πράξη τις αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο Γ. Παπανδρέου ξεκίνησε με μία ρητή δέσμευση: «Η κυβέρνησή μου, λαού θέλοντος, θα έχει μικρότερο αριθμό μελών και θα λειτουργεί συλλογικά».

Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη δημιουργία ισχυρού πρωθυπουργικού γραφείου, το οποίο θα παρακολουθεί τους υπουργούς με βάση στόχους και χρονοδιαγράμματα και θα αξιολογεί τις επιδόσεις τους. Ακόμη αποκάλυψε πως το οικονομικό επιτελείο θα έχει τη συνδρομή ξένων και Ελλήνων ειδικών, ώστε να υπάρχει για κάθε θέμα η καλύτερη δυνατή λύση..........

συνέχεια : Ανατροπές από Γιώργο

από [ ΕΘΝΟΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9.37 π.μ. - 01/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου