Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ…

Ο πολίτης που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και το ξανάφερε στην κυβέρνηση, είτε μέλος, είτε φίλος, είτε απλός ψηφοφόρος είναι, εκείνο που προσδοκάει από το Γ. Παπανδρέου δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια χρηστή, διάφανη και υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και της χώρας, άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας.
Η υλοποίηση, όσο το δυνατόν περισσότερων, από τις εξαγγελίες, είναι το κύριο μέτρο κρίσης και σύγκρισης, τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και του κυβερνητικού μηχανισμού.
Οι επί μέρους ανάγκες των απλών ψηφοφόρων, οι οποίες πάνε πέρα από εκείνες της τάξης τους, είναι οι λεγόμενες ατομικές ή οικογενειακές ανάγκες και αναφέρονται, το πολύ – πολύ (και κυρίως ) στην εξεύρεση μιας θέσης εργασίας ή στην βελτίωση μιας υφιστάμενης εργασιακής κατάστασης…
Η καταφυγή των πολιτών αυτών στην ρουσφετολογική αναζήτηση μιας τακτοποίησης, περισσότερο είχε και έχει να κάνει με το υπάρχον και εφαρμοζόμενο αδιαφανές και χωρίς κανόνες καθεστώς στον τομέα των προσλήψεων, των προαγωγών ή των τοποθετήσεων και λιγότερο, με την προσπάθεια εξαργύρωσης της ψήφου ή της εκμετάλλευσης, π.χ., της κομματικής ιδιότητας.
>>>>Διαβάστε περισσότερα...

από [ ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:45 μ.μ.- 11/11/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου