Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Νεκρός ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης.

Από τον Δημήτρη .Θ.Καστώρη

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στην παραλία Σαρακίνα του Δήμου Ελευθερών Καβάλας, βρέθηκε απόψε στις 9, ο δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης, 46 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί την περασμένη Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος βρέθηκε μέσα στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος και έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο. Οι αρχές εκτιμούν από τα πρώτα στοιχεία ότι πρόκειται για έγκλημα.

Από το βράδυ της Κυριακής είχε να δώσει σημεία ζωής και να μιλήσει με τους συγγενείς του ο Δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης. Ο Δήμαρχος Παγγαίου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βράδυ της Κυριακής άφησε την κόρη του στο Παληό για να δει συγγενείς της και στη συνέχεια μετά από ένα ραντεβού που θα είχε στη Νέα Πέραμο της είπε ότι θα περάσει να την πάρει για να επιστρέψουν στην έδρα του Δήμου Παγγαίου τη Νικήσιανη. Ο Δήμαρχος οδηγούσε το υπ’ αριθμ. ΝΕΗ 4545 ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητό του, μάρκας AUDI-6, χρώματος μπλε. Δεν πέρασε όμως.

Από τότε οι συγγενείς του Δημάρχου Παγγαίου ξεκίνησαν να ανησυχούν καθώς το κινητό του τηλέφωνο μετά από 2 ώρες είχε κλείσει.. Το πρωί της Τρίτης η οικογένεια του Δημάρχου Παγγαίου δήλωσε την εξαφάνιση του στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, οι αρμόδιες υπηρεσίες της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες έρευνες.

από [ kavalanet.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:50 μ.μ.- 30/12/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου