Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΗ Η ΑΓΥΡΤΕΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΩΝ 8 !!!

Στην οθόνη της σύγχρονης κατάντιας, βγήκαν τα τελευταία βράδια, για άλλη μια φορά, οι αγύρτες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας κι όποιον πάρει ο Χάρος !!!
Στόχος οι αμοιβές των εργαζομένων, τα επιδόματα πολυτέκνων .
Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι εργαζόμενοι στις περιβόητες ΔΕΚΟ. Παραγωγός των δελτίων των 8 το υπουργείο οικονομικών και ηθοποιοί οι αγύρτες πολιτικοί και δημοσιογράφοι, τύπου Τρέμη, Πρετεντέρη, Τσίμα, Καψή, Κώνστα , Μακρή κλπ (όλος ο συρφετός).
«Ξέρετε πόσα παίρνουν οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ ; Τόσες χιλιάδες Ευρώ το χρόνο !».
«Ξέρετε πόσα παίρνουν επιδόματα οι πολύτεκνοι; Τόσα ευρώ το μήνα».
Ακούει ο διωκόμενος, παντοιοτρόπως και ρημαγμένος, ήδη, από την μνημόνια πολιτική, συνταξιούχος και βγάζει σπυράκια…
Τ΄ ακούει ο εργαζόμενος των άλλων τομέων της οικονομίας και εάν είναι σ΄ αυτούς που τους έσφαξαν, ήδη, (βλέπε δημόσιοι), σιγοψιθυρίζει «καλά να πάθουν, με τόσα που παίρνουν !...».
Ενώ αν περιλαμβάνεται στα επόμενα θύματα (ιδιωτικοί), αναστενάζει με καημό : «τι μας περιμένει !...».
Kαι θα αναρωτιέστε μερικοί
Που έγκειται η αγυρτεία ;
Μα, στο γεγονός πως και οι κεντρικοί σχεδιαστές (υπουργείο) και τα θλιβερά παπαγαλάκια τους (πολιτικοί και δημοσιογράφοι), παραποιούν και παραπληροφορούν, με ύφος και στυλ που να μην αφήνει καμιά αμφιβολία ότι γνωρίζουν τα πάντα !!!!
Προχθές π.χ., ο φέρελπις της ελεεινής ρουφιανοπαρέας των δελτίων των 8, παρουσίασε εργαζόμενο της ΔΕΗ να λαμβάνει 24.000 €, το μήνα, μικτά και 16.500 € καθαρά. Τούχωσαν ένα κωλόχαρτο στα χέρια κι αυτός το μπουμπούνισε, έτσι, αβασάνιστα, χωρίς να το ψάξει, χωρίς να το αναλύσει.
Επρόκειτο για συγκεντρωτικές αμοιβές τριών μηνών, που περιείχαν εκτός έδρας αποζημιώσεις, ενώ οι συνήθεις αποδοχές, του φουκαρά, που με το έτσι θέλω βαπτίστηκε golden boy, ήταν και είναι 4.300 € μικτά και 2.600 € καθαρά, το μήνα !
Όσον αφορά τους πολύτεκνους αφήνουν να εννοηθεί ότι το επίδομα του διμήνου (370 ευρώ) ότι είναι για κάθε μήνα.
Κι ας έρθουμε στο Mega ερώτημα των ημερών.
«Υπάρχουν εργαζόμενοι των ΔΕΚΟ, που λαμβάνουν 9.000 € το μήνα ;». Ναι, ρε βλάκες (όσοι είστε βλάκες) πολιτικοί, υπάρχουν και είναι δυο ειδών:
Λίγοι εξειδικευμένοι άφταστοι κι αναντικατάστατοι στη δουλειά τους (που καλά κάνουν και τα παίρνουν…) και
Αυτοί (οι περισσότεροι) που διορίστηκαν, κανακεύτηκαν και προωθήθηκαν στις πλάτες κάποιων αγυρτών πολιτικών σαν και του λόγου σας, οι οποίοι, ούτε δουλεύουν, ούτε – φυσικά - παράγουν και τριγυρνάνε τον περισσότερο χρόνο στα γραφεία σας και τους διαδρόμους σας !
Αυτούς σε λίγο χρόνο ο λαός θα σας υποχρεώσει να τους μαζέψετε εσείς και ν΄ ακολουθήσετε μαζί, το, βέβαιο, δρόμο της εξαφάνισης και της λησμονιάς. Οι υπόλοιποι, οι χιλιάδες μισθοσυντήρητοι, οι πολύτεκνοι, η εργατιά , οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι ανάπηροι, σε τι φταίξανε και λυσσάξατε να τους κόψετε τη μπουκιά στη μέση ;
Αγύρτες και βλάκες πολιτικοί και δημοσιογράφοι !!!! Όλοι εσείς που βρήκατε την ευκαιρία, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, να βγάλετε τα αρρωστημένα απωθημένα σας στις πλάτες του απλού λαού, έχετε κατακτήσει, ήδη, τον τίτλο του Εφιάλτη της φυλής !
Η στιγμή που θα νοιώσετε στο πετσί σας, αυτό σας το «κατόρθωμα», δεν είναι πολύ μακριά !...
Το επόμενο σύνθημα του απλού λαού με τους φοιτητές που θα ξεχυθούν στους δρόμους θα είναι :Βλάκες-Βλάκες αγύρτες !!! Και θα είναι η χειρότερη βρισιά σε ένα απηρχαιωμένο ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό.
Γιατί η πολιτική είναι πρόλογος και όχι εκ των υστέρων παρακμιακός επίλογος , παρακμιακός επιτάφιος, κλάμα (τα ακούς Λοβέρδο ;), πολιτικάντικο θέατρο, και εν τέλει υποκριτική χυδαιότητα.
Εμείς στο πέρασμα από το 2010 στο 2011 θέλουμε (και θα βροντοφωνάξουμε όσο και όπου μπορούμε) ένα αναγεννητικό επιτάφιο.
Εσείς τόσα χρόνια μας αποδείξατε ότι το παλιό φοβάται –μισεί το λόγο.
Η απουσία συγνώμης εκ μέρους σας δηλώνει το αδιόρθωτο της πολιτικής σας ύπαρξης.

ger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου