Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Και να οι αποκαλύψεις για τους αγύρτες πολιτικούς μας...!!!

Τόσα χρόνια στέλνουμε ευρωβουλευτες στο ευρωκοινοβούλιο για την υπεράσπιση των δικαίων της χώρας μας. Αλλά ότι έγραφα σε προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο "ΟΛΗ Η ΑΓΥΡΤΕΙΑ ...ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 8" δυστυχώς αποδυκνείεται περίτρανα με το παρακάτω βίντεο, γιατί η κακιστοκρατία που επεβλήθηκε σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής απο τα κόμματα-μη κόμματα-μας έφερε σ αυτό το σημείο.
Και δυστυχώς σ αυτή τη δύσκολη στιγμή αποδεικνύεται,(ξεβρακώθηκε το λέει ο απλός λαός) η γύμνια πολιτικής των ελλειποβαρών πολιτικών μας .
Πού τους επέβαλε ποιός η ποιοί;
Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα θα πρέπει να πούμε πρώτα απ όλα ό,τι όσο αδυνατίζει ο πολιτικός , ιδεολογικός και μορφωτικός λόγος, αλλά και ο λόγος των πολιτικών κομμάτων(που έγιναν μη κόμματα), αυτός υποκαθίσταται απο τον λόγο των μέσων μαζικής ενημέρωσης ή άλλων κέντρων εξουσίας. Τα κόμματα λόγω της κρίσης που διέρχονται μπαίνουν σε μια υφιστάμενη σχέση με τα ΜΜΕ (οιονδήποτε τύπου).Και όσο γίνονται φτωχότερα σε ιδέες και πρακτική πολιτική, τόσο επιδιώκουν να ισχυροποιηθούν οικονομικά.Έτσι σαν μηχανισμός που ειναι αναζητούν οικονομικούς πόρους.
Έτσι φθάσαμε στο σημείο να έχουμε κόμματα με υψηλούς προυπολογισμούς, αλλά με μηδενική ικανότητα να παράγουν ιδέες,ανάλυση και τέλος όραμα για την υπέρβαση της νεοελληνικής εθνικής παρακμής που βιώνουμε σήμερα
. Δεν σας είναι άγνωστο φαντάζομαι ό,τι:
Στην ελληνική πολιτική σκηνή της μεταπολίτευσης τα κόμματα κατάντησαν-μη κόμματα-,έτσι ώστε σταδιακά απο το 1974 να ακουσθεί και σύντομα να κυριαρχήσει η ιδέα ότι για να κάνεις πολιτική πρέπει να έχεις χρήματα
. Εκτός όμως των κομμάτων, οι εξελίξεις αυτές επέβαλαν τους όρους και σε μια ολόκληρη γενιά της δεκαετίας του 70.
Γενιά που απώλεσε την διανοητική της και πολιτική της αυτονομία και υπαλλληλοποιήθηκε είτε στον αμιγώς δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα (Διευθυντικές θέσεις,Πρόεδροι,μέλη ΔΣ κλπ ), είτε διορισμένοι στο αμιγως κομματικό ψηφοδέλτιο της ευρωβουλής.
Μισθός;
Επιμελώς δεν αναφέρεται απο 70.000 ευρώ το απλό μέλος του ΔΣ έως 200.000το χρόνο ο ευρωβουλευτής.
Εν κατακλείδι:Εν αρχή ην ο λόγος
Τα συμπεράσματα δικά σας.......


ΥΣ:
Βλέπετε εσείς που δεν τον βλέπω εγώ κανένα έλληνα ευρωβολευτή των 200.000 ευρώ (και λίγα λέω) να υπάρχει στην αίθουσα;
Παρακαλώ προσέξατε το πάθος, του φιλλέληνα Γάλλου ευρωβουλευτή COHN BENDIT.
Όλως ιδιαιτέρως σας παρακαλώ να δώσετε βάρος στα τρία τελευταία λεπτά της ομιλίας.

Ger.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 15:51 μ.μ.- 12/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου