Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Αποτελεί τρομοκρατία, βία χωρίς όρια οι γνωστοί νενέκοι της κάθε εξουσίας να παραπλανούν απο τις ιδιωτικοδημόσιες συχνότητες.

Να εξηγούμαστε καθαρά και απο την αρχή .Απλά την πλήρωσε αυτός που βρέθηκε μπροστά στην οργή του λαού. Και για όσους δεν αντελήφθησαν ή δεν κατάλαβαν το βαθύτερο νόημα αυτών που γράφαμε την προηγούμενη βδομάδα καταλήγοντας μεταξύ των άλλων στο συμπυκνωμένο συμπέρασμα,τους το υπενθυμίζουμε.
Η πολιτική είναι πρόλογος και όχι εκ των υστέρων παρακμιακός επίλογος , παρακμιακός επιτάφιος, κλάμα , πολιτικάντικο θέατρο, και εν τέλει υποκριτική χυδαιότητα.
Η τελευταία (υποκριτική χυδαιότητα)ειναι αυτή που έφερε την οργή. Μια οργή που ξεχειλίζει για τις χυδαιότητες της κυβέρνησης. Μια οργή που μετατράπηκε σε μίσος και το μίσος θα θεριεύει όσο τα πουλημένα καθάρματα(έτσι τα ονομάζει ο απλός λαός) της εξουσίας συγκαλύπτουν εκείνους που λεηλάτησαν το δημοσιο χρήμα.
Και η ιαχή πουλημένοι-πουλημένοι καθώς και Βλάκες-Βλάκες , κλέφτες-κλέφτες θα επαναλαμβάνεται συχνά στους δρόμους των δύο μεγαλουπόλεων . Όσον αφορά δε:
Στις οιμωγές διαμαρτυρίας και καταδίκης των καθεστωτικών για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Χατζηδάκη ασφαλώς δεν ελήφθη υπ’ όψιν ποιος πρώτος ήρξατο χειρών αδίκων με την οριζόντια εφαρμογή του νόμου του Ληντς κατά του λαού. Ποιος πρώτος λιθοβολεί τον λαό με νομοσχέδια εξευτελισμού της ζωής του.
Έτσι αυτός απαντά κατά τον ίδιο τρόπο επί δικαίων και αδίκων. Η οργή εξελίχθηκε σε μίσος και το μίσος τυφλώνει.........



Ger.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:30 π.μ.- 17/12/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου