Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΙ

Πολλοί εκτός της χώρας με τα παλιά και νέα όργανα τους στο εσωτερικό, θέλουν να έχουν σε διαρκή διαίρεση τους Έλληνες. Το έκαναν το 1922, το πέτυχαν την δεκαετία του 1940’. Σήμερα όμως δεν θα περάσουν.!!!
Σ’ αυτές τις ενέργειες συμμετέχει λόγω πολιτικής μικρότητας, εξάρτησης, αγωνίας για την επιβίωση και διατήρηση των απολαβών του,  ένα αποτυχημένο δεξιόκεντρο - ψευτοαριστερό πολιτικό προσωπικό. 
Το γνωστό σήμερα Σαμαροβενιζελικό-ψαρριανολυκοΠοταμίσιο κατασκεύασμα.


Οι πολίτες πρέπει να είναι προσεκτικοί. Να μην εγκλωβίζονται σε ψεύτικες επιβαλλόμενες από Εξωελλαδικούς και Εξωκοινωνικούς μηχανισμούς διαιρέσεις. Θέλουν επίσης να παρουσιάσουν τους Έλληνες ως φασίστες και ρατσιστές.
Η ιστορία αλλά και η επιστήμη λέει ότι αυτές είναι ιδεολογίες που δεν άγγιξαν και δεν  αγγίζουν τους Έλληνες. Είναι ασύμβατες με την πολιτική παιδεία μας.
Οι Έλληνες τις υπέστησαν πολύ περισσότερο από άλλα Έθνη και τις υφίστανται και σήμερα.
Επειδή ο φασισμός και ο ρατσισμός και πολλά άλλα, είναι έντονα στοιχεία της δικής τους ιστορικής ταυτότητας, αισθάνονται εκτεθειμένοι, πολύ μειονεκτικά απέναντί μας , άβουλα και άσχημα. Θέλω να πω ότι θέλουν με πολλούς τρόπους να τα αποδώσουν, να τα φορτώσουν και σε εμάς.
Ματαιοπονούν !!!
Η ιστορία και η επιστήμη λένε ότι :
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ

                                                                                                            ger