Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Απ το παράλογες απαιτήσεις σε λίγο .......πάλι στο ΄'αν δεν ψηφιστούν καταστρεφόμαστε'

Επομένως αν θέλουμε να μιλάμε σοβαρά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι:
Ζούμε μια μπλοκαρισμένη Δημοκρατία που εμποδίζει, αποτρέπει την ανάδειξη των ιστορικών, φυσικών και αξιοκρατικών πολιτικών, του αληθινά νέου. 
Γέμισε Γουλιμήδες η πολιτική και δημόσια ζωή. Με Γουλιμήδες όμως δεν έχεις δημόσια πολιτική ζωή. 
Το πολιτικό λεγόμενο, προσωπικό του σήμερα, και οι μη αρχηγοί μιας χρήσης, δεν μπορούν να αναδείξουν τα κρίσιμα πεδία της πολιτικής παραγωγής και δράσης όπως αυτό του σχεδίου και της ανάπτυξης. 
Της ανάπτυξης και της αντιανάπτυξης. Η προβολή του 'καταστρεφόμαστε' με τον τρόπο και επανάληψη που τίθεται είναι απόπειρα κάλυψης της διανοητικής φτώχειας, της ανικανότητας, αλλά ταυτόχρονα συνέχεια της πολιτικής ως χειραγώγηση και ως απάτη. Ένας καλοπροαίρετος, επιστημονικά καταρτισμένος αντικειμενικός παρατηρητής θα έλεγε ότι το αναπτυξιακό τους λεξιλόγιο είναι δύσλεκτο ή φλύαρο, συντεχνιακό και πολιτικάντικο.  
Υπάρχει όμως ακόμη μια διάσταση.
Όταν σήμερα οι δεξιοσοσια-ληστές Γουλημήδες, ως φονταμενταλιστές ταλιμπάν θέλουν να επαναφέρουν τις τραγικές και χειραγωγημένες από τους ξένους διαιρέσεις της δεκαετίας του 40’, εγώ σας προσκαλώ να ανέβουμε δημιουργικά, ειρηνικά, αδελφικά στον ανηφορικό δρόμο της ανατροπής. 
Το οφείλουμε, στην ιστορία αλλά και στις νέες γενιές. 
Όλοι εμείς που προσωπικά δεν προδώσαμε τόσο εσάς αλλά κυρίως δεν προδώσαμε τις νέες γενιές, τα παιδιά σας , τα παιδιά μας.
Αυτός είναι ο δρόμος, η επιλογή της εξόδου και της αναγέννησης.
                                                                                                                   ger apo mpostani