Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΓΚΑΦΑ Ολκής !!! Ο Π.Ρήγας προαναγγέλλει το πολιτικό τέλος του Ε.Βενιζέλου σε ανοιχτή κατά λάθος κάμερα !! (βιντεο)


Όλη τη συνομιλία που είχε στο τηλέφωνο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με άγνωστο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος καταγράφηκε σε βίντεο από τηλεοπτική κάμερα.
Μέσα στο βίντεο αυτό ο κ. Ρήγας αναφέρει πώς οι «Σηφουνάκηδες και οι Μωραίτηδες» θα τελειώσουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να πάει σε εκλογές το συντομότερο δυνατόν.
Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που έσυρε ο κ. Βενιζέλος τον Αντώνη Σαμαρά σε εσπευσμένη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ζητάει εκλογές δήθεν με το σκεπτικό πώς χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλη αυτή την πολιτική ανωμαλία.
Επί της ουσίας όμως θέλει να προλάβει τον πολιτικό του τέλος αφού σε περίπτωση ίδρυσης κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, ιδίως αν ο πρώην πρωθυπουργός είχε χρόνο να το οργανώσει καλύτερα, κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ να μην μπει στη Βουλή και ο ίδιος ο Βενιζέλος να μην εκλεγεί καν βουλευτής.  
Εμείς εδώ και καιρό έχουμε γράψει  πώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταστεί έρμαιο του Ευάγγελου Βενιζέλου. Τη στιγμή λοιπόν που ο πρωθυπουργός «ξέπλυνε» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από σκάνδαλα όπως αυτό των υποβρυχίων ο Ε. Βενιζέλος παίζει τα δικά του προσωπικά παιχνίδια όπως αποδεικνύει και το βίντεο με την παραδοχή του κ. Ρήγα.
Ο Π. Ρήγας μάλιστα όταν αντιλαμβάνεται πως η κάμερα είναι ανοιχτή και γράφει λέει βιαστικά στον συνομιλητή του:

«Λοιπόν σε αφήνω τώρα γιατί με τραβάει ένας μ@λ@κας από τη ΝΕΡΙΤ».