Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

"37χρονος επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί με βενζίνη"

"Ενας 37χρονος, σε κατάσταση απελπισίας, όταν πληροφορήθηκε ότι έβγαζε η τράπεζα το σπίτι του στο «σφυρί», επειδή βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο και δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειο που είχε πάρει για να φτιάξει τη ζωή του και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του, περιλούστηκε με βενζίνη και επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, μέρα μεσημέρι σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία του Χαλανδρίου... 
Ο 37χρονος έφτασε σε αυτό το αδιέξοδο επειδή, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, την τελευταία στιγμή δεν του δόθηκε άδεια για να λειτουργήσει ένα αναψυκτήριο, ενώ είχε τακτοποιήσει τα πάντα και είχε εκταμιεύσει ένα τεράστιο ποσό για τα δεδομένα του, βάζοντας υποθήκη το σπίτι που μένει με τη νεαρή σύζυγό του.
Συγκεκριμένα ο 37χρονος Ανδρέας, έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσει την επιχείρηση, πήρε δάνειο από ιδιωτική τράπεζα ύψους περίπου 300.000 ευρώ και άρχισε τις εργασίες, σίγουρος ότι έκανε μια αρχή με πολύ καλές προοπτικές.
Ο στόχος του ήταν να φτιάξει ένα αναψυκτήριο στο αλσύλλιο στο Χαλάνδρι, που βρίσκεται στη λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από το θεραπευτήριο «Υγεία» γνωστό ως πάρκο του ποταμού Καλαμά."
Περισσότερα στο
 http://prezatv.blogspot.com/2009/01/37.html

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου