Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Η "Αποκάλυψις" έρχεται...

.
.
Όπως ο Ευαγγελιστής Ιωάννης "στο σπήλαιο της Αποκάλυψης" στην Πάτμο 2000 χρόνια πριν έλαβεν απο τον Θεόν την εντολήν της "Αποκάλυψης" που λέει η παράδοση για να δείξει στους δούλους του πως να προετοιμαστούν για την δευτέρα παρουσία ΤΟΥ, έτσι και ο Κ. Καραμανλής ενέτι 2004-2007 έλαβεν διπλήν εντολή απο τον Ελληνικό Λαόν για να Κυβερνήσει και να εφαρμόσει πολύ γρήγορα όσα "σεμνά και ταπεινά" του έταξε ώστε ναναι έτοιμος στην τρίτη παρουσία του στον Ελληνικό λαο "στις ΕΚΛΟΓΕΣ"!
Για το τι έπραξε ο Ιωάννης δεν είμαι ο καταλληλότερος ώστε να τον κρίνω. Όμως για το τι έπραξε ο Κ . Καραμανλής επί 5 συναπτά έτη άφότου πήρε την εντολή του Ελληνικού Λαού, είμαι σίγουρος οτι εκτός απο την ταπεινοτητά μου το γνωρίζουν και καμμιά δεκαριά εκκατομύρια Έλληνες οι οποίοι είναι έτοιμοι να τον στείλουν εκεί στην Βα Εθνική , όσο και αν προσπαθούν τα διάφορα MEGAλοπαπαγαλάκια με τερτίπια του τύπου "η διεθνής κρίση πταίει!" να τον σώσουν ΟΧΙ για κανένα άλλο λόγο παρα μόνο γιατί τους κάνει τα χατήρια ένω Ο ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ!
Αυτή την αλήθεια της σημερινής ΔΟΛοπλοκίας την έχει καταλάβει ο Λαός και τους περιμένει στην γωνιά αυτούς και τους δημοσκοπιεστές του ΔΟΛοπλόκου που προετοιμάζουν την μείωση της ψαλίδας προσεχώς!!
----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου