Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Αποκάλυψη! Γιατί δεν πήγε στα Κύθηρα...

.
... ο Κ. Καραμανλής.Φοβήθηκε τις αποδοκιμασίες για δύο καυτά θέματα!
.
Με πρόσχημα την κακοκαιρίαδεν πήγε την ημέρα των Θεοφανείων στα Κύθηρα, όπως αρχικά είχε ειπωθεί, ο Κώστας Καραμανλής. Δεν είναι όμως αυτή πραγματικότητα. Δεν πήγε υπό τον φόβο αντιδράσεων και αποδοκιμασιών από την τοπική κοινωνία για δύο κυρίως θέματα:
Το ένα είναι ότι από τις αρχές Νοεμβρίου έχει διακοπεί το δρομολόγιο του πλοίου που συνέδεε τα Κύθηρα απευθείας με τον Πειραιά και μόνο μέσω Νεάπολης Λακωνίας μπορεί κανείς (κάτοικοι και εμπορεύματα) να πάει στο νησί!!! Είναι ένα θέμα για το οποίο έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες από τους τοπικούς φορείς όπως και από τον δραστήριο επικεφαλής του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη, αλλά η απαράδεκτη αυτή κατάσταση συνεχίζεται ακόμη...
Το δεύτερο θέμα είναι ότι, ενώ αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τα Κύθηρα, στο χωριό Μιτάτα που έγιναν οι πιο πολλές ζημιές δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα. Καμία από τις υποσχέσεις δεν έχει εκπληρωθεί και οι κάτοικοι είναι πάρα πολύ θυμωμένοι για την κοροϊδία.
Γι' αυτούς τους δύο λόγους, ο πρωθυπουργός πήγε τελικά στην ...ασφαλή Ραφήνα για την τελετή του αγιασμού των υδάτων και όχι στα "επικίνδυνα" Κύθηρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου