Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Στενό κοστούμι μάς ράβουν οι Βρυξέλλες με καρότο την εγγύηση των δανείων που χρειάζεται η Ελλάδα. Προβλέπεται και ψαλίδι στον προϋπολογισμό

Στο ψυγείο μισθοί και προσλήψεις

Και κατακόρυφη αύξηση των υψηλών φορολογικών συντελεστών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Άνγκελα Μέρκελ. Έντονη αντίδραση για την έκδοση του ευρωομολόγου. Η καγκελάριος δεν έχει καμία όρεξη να φορτωθεί η γερμανική οικονομία 3 δισ. ευρώ επιπλέον για χάρη «κάποιων που δεν πρόσεξαν στους καλούς καιρούς»
Πρόγραμμα σφιχτό και σκληρό, με πρωτοφανή για τη χώρα μέτρα, επεξεργάζονται οι Βρυξέλλες, προκειμένου να αποτραπεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο πτώχευσης ή ανάγκης προσφυγής στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, λόγω αδυναμίας δανεισμού- ενδεχόμενα που ουδείς στην ευρωζώνη επιθυμεί. 
Το στενό κοστούμι που μας ράβουν (με καρότο την εγγύηση των δανείων που χρειάζεται η Ελλάδα για να αντεπεξέλθει στην οικονομική κρίση) περιλαμβάνει πάγωμα μισθών και προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και αυξήσεις φόρων ιδιαίτερα στους πολίτες με υψηλούς συντελεστές. Επίσης οι Βρυξέλλες ετοιμάζουν περικοπή των δαπανών του προϋπολογισμού αλλά και πρόγραμμα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής με συμμετοχή ακόμα και Ευρωπαίων Ράμπο! 
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου