Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΝΕΙ ΤΗ 17Ν.

1. Θα περιμέναμε από την κυβέρνηση να μας πει έχει σκοπό να κάνει για να μειώσει την ανασφάλεια του πολίτη, που πληροφορείται από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ ότι η εγκληματικότητα στη χώρα μας έχει εκτροχιαστεί. Που βλέπει την τρομοκρατία να επιστρέφει περισσότερο αποκρουστική από ποτέ.

2. Αλλά η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της επέλεξε και πάλι να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ. Και αποφάσισε την ημέρα που η κοινή γνώμη της χώρας πάγωνε όταν αντιλαμβανόταν τι ακριβώς θα σήμαινε η έκρηξη 60 κιλών εκρηκτικών, να πει ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ κινδυνολογούν με την τρομοκρατία, ελεεινολογούν και ότι τα παραδίδει «στη χλεύη των Ελλήνων πολιτών».

3. Εμείς παραδίδουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την κυβέρνησή του στη μνήμη των πολιτών. Γιατί έχουν και μνήμη και κρίση. Θυμούνται πολύ καλά ποιος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στη χώρα μας. Θυμούνται πολύ καλά ποια ήταν η κατάσταση Αστυνομίας το 2004.

4. Σημειώνουμε επίσης, ότι η χλεύη των πολιτών εισπράχθηκε από αυτούς που την δικαιούνταν. Από αυτούς που ταύτιζαν το ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία. Τους ξέρει καλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μοιράζονται την ίδια κομματική στέγη.

ΠΑΣΟΚ

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου