Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ο «ρόλος Ματσούκα»



Της Βούλας Κεχαγιά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 13 Μαρτίου 2009

Εσχάτως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «αναγνωρίζουν» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ τεράστια πολιτική ικανότητα και ανάλογο βαθμό... ευφυΐας, «εργαλεία» με τα οποία όπως υποστηρίζουν κατάφερε να πείσει ότι το κόμμα του και ο ίδιος δεν κινούνται στα άκρα. Ο κ. Καρατζαφέ- ρης σε μία ακόμη επίδειξη... αφορισμού των άκρων, εγκάλεσε χθες το ΠΑΣΟΚ διότι όπως ισχυρίστηκε επιφυλάσσει στον κ. Σημίτη ρόλο Ματσούκα! 

Προφανώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ λησμονεί ότι το 2004 και ο ίδιος επεφύλαξε για τον εαυτό του «ρόλο Ματσούκα» όταν αυτοορίστηκε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κι αυτό επειδή το «μη ακραίο» κόμμα του δεν είχε εισέλθει ακόμη στη Βουλή. 

Θα ήταν σκόπιμο όμως να μάς εξηγήσει ο κ. Καρατζαφέρης τι σημαίνει πρακτικά «ρόλος Ματσούκα». Είναι μήπως η κ. Ματσούκα κάποιο «μίασμα» που εξέθεσε τη χώρα μας στην Ευρώπη; Που έδωσε λαβές και δικαιώματα για άλλα σχόλια; Που εξέθεσε το κόμμα της ή δεν ανταποκρίθηκε στον... ρόλο της; Με ποιο δικαίωμα ο κ. Καρατζαφέρης χρησιμοποιεί χλευαστικά το όνομα μιας ευρωβουλευτίνας; Μήπως- λέω μήπως - η εξυπνάδα του περιορίζεται στο να χτυπάει μόνο εύκολους στόχους; 

από ΤΑ ΝΕΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου