Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ «ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΥΑΛΑ» ΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

1. Την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν για το μέλλον τους και το αύριο της χώρας, η κυβέρνηση εξακολουθεί να ασχολείται με το αν ο πρωθυπουργός είναι κουρασμένος ή ξεκούραστος, με το αν ο πρωθυπουργός θα μείνει ή θα φύγει μετά τις εκλογές, με το τι έφαγαν και τι ήπιαν στο γεύμα τους, ο κ. Σουφλιάς και η κ. Μπακογιάννη.

2. Την ώρα που οι πολίτες αγωνιούν για το μέλλον τους και το αύριο της χώρας, ακούν τον πρωθυπουργό να στέλνει μήνυμα στο ..εσωτερικό του κόμματος του!

3. Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια και οι πολίτες δεν έχουν την υπομονή να ασχολούνται με το αν ο πρωθυπουργός είναι ή δεν είναι κουρασμένος, αν είναι ή δεν είναι κολλημένος σε καρέκλες και αξιώματα. Το πρόβλημα είναι ότι η χώρα αυτή τη στιγμή δεν έχει μία κυβέρνηση που να λύνει προβλήματα. Δεν έχει μία κυβέρνηση, που να ενδιαφέρεται για τον απλό Έλληνα πολίτη. Δεν έχει μία κυβέρνηση, που να υπερασπίζεται την Ελλάδα στο εξωτερικό με αξιοπιστία. Για όλους αυτούς τους λόγους χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αλλαγή πορείας.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου