Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Την ώρα που ο Ερντογάν γράφει Ιστορία, εμείς ροζ οδαλίσκες που πηδιούνται και ζητιανεύουν! Πως κατάντησε έτσι η πατρίδα μας;


















Στο Νταβός, ο Ταγίπ Ερντογάναπεκάλεσε δολοφόνο, τον ηγέτη των Εβραίων, των "αρχηγό" των Μασόνων, του AIPAC, των απανταχού Εβραικών λόμπυ, τον επικεφαλής του Εβραικού κράτους, τον πρόεδρο του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες.
Μετά απ αυτό, θα περίμενε κανείς μύδροι, κεραυνοί, κι ο κατακλυσμός του Νώε να ενσκύψουν στη Τουρκία. Θα περίμενε κανείς τ αμερικάνικαΣτέλθ, να βομβαρδίζουν νύχτα τα Αδανα και ισραηλινά κατασκοπευτικά να σαρώνουν την τουρκική επικράτεια.
Κι όμως αντ αυτού βλέπουμε τον Μπαράκ Ομπάμα, να επιλέγει την Τουρκία σαν έναν απο τους πρώτους προορισμούς του σαν νεοεκλεγείς πλανητάρχης!
Τι συμβαίνει κι αντι το ισχυρό Εβραικό λόμπυ, να στραφείεναντίον της τουρκικής κυβέρνησης, στέλνει εκει τονπλανητάρχη-ορτινάτσα του;
Η εξήγηση είναι απλή: Το Εβραικό λόμπυ, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν, την στόμφα σπουδαίου ηγέτη-τίποτε λιγότερο.
Δεν είναι οι παπαριές για την γεωστρατηγική θέση της Τουρκίας, είναι ο ηγέτης που διέθετε τ αρχίδια, ν αποκαλέσει δολοφόνους τους Ισραηλινούς σε live μετάδοση σ ολόκληρο τον πλανήτη.
Απέναντι λοιπόν στον σπουδαίο Ταγίπ Ερντογάν, εμείς αντιπαραθέτουμε ροζ γιουσουφάκια. Τίποτε λιγότερο: Eναν μουστακαλή υπουργό εθνικής Αμυνας, που ασχολείται με τα ρουσφέτια στην Μαριάννα Λάτση και το πως ο τραγουδιστής και πουλέν του Ηλία Ψινάκη, Κώστας Μαρτάκης, να τη βγάλει στο στρατό σαν κροίσος με νησί.
Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αντι να πετάξει με τις κλωτσιές έξω απο το Μαξίμου τον Γιώργο Καρατζαφέρη, που με την "Σαλώμη" -Αρη Σπηλιωτόπουλο, άφηνε γαργαλιστικά υπονοούμενα περι ομοφυλοφιλίας, δέχεται να συνομιλεί μαζί του και να διαχέεται στη κοινή γνώμη ότι ο ένας στηρίζει τον άλλο. -(Τι σου κάνω μάτια μου;-με στηρίζεις παίδαρε!)
Ενω η υπουργός Εξωτερικών, δίνει βλαχομαπρόκ σώου με κάτι ραμολί της ελληνικής ομογένειας, που ξέμειναν εκει πλένοντας πιάτα στην Αστόρια.
Απέναντι λοιπόν στον ιστορικό ηγέτη Ταγίπ Ερντογάν, απέναντι στη διεθνή κοινότητα, η χώρα μας αντιπαραθέτει εικόνες με διεφθαρμένες οδαλίσκες, Βατοπέδια με καλογέρους επιβήτορες της δημόσιας περιουσίας, παιγνιδιάρικα γκόλντεν μπόυς απο το Brokebackmountain, λιγούρηδες υπουργούς παραδομένους στα πάθη τους -γενικότερα την εικόνα μιας χώρας-γαμιόμαστε και ζητιανεύουμε.
Πως κατάντησε έτσι η Ελλάδα;
από κουρδιστό πορτοκάλι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου