Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ: ΟΛΟΙ ΠΛΗΝ ΝΔ

1. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, πλην της ΝΔ,  συμφωνούν (φυσικά μένει να αποδειχθεί και στην πράξη) ότι στην υπόθεση Παυλίδη πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα. Να υπενθυμίσουμε  ότι το επόμενο βήμα δεν είναι η καταδίκη. Δεν είναι καν η έναρξη λειτουργίας του Ειδικού Δικαστηρίου. Το επόμενο βήμα είναι η ανάκριση από έναν ανακριτή, ο οποίος επιλέγεται. Στη συνέχεια, εάν το κρίνει και ο ανακριτής, αναλαμβάνει το Ειδικό Δικαστήριο, το οποίο θα δει τις κατηγορίες.

2. Ας κάνουμε μια σύγκριση με έναν απλό πολίτη, γιατί πάντα στο μυαλό μας αυτή είναι η σύγκριση που πρέπει να κάνουμε. Ένας απλός πολίτης, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, θα πήγαινε σε μία αντίστοιχη διαδικασία. Άρα, πρέπει να πάει και ο κ. υπουργός.

3. Η Ν.Δ. επιμένει στην συγκάλυψη. Τα κομματικά τηλέφωνα έχουν ανάψει. Οι βουλευτές λαμβάνουν την εξής προειδοποίηση: Αν ψηφίσουμε το επόμενο βήμα αυτό σημαίνει εκλογές. Θα χάσουμε και θα χάσουμε καμιά πενηνταριά έδρες. Μια από αυτές θα είναι η δική σου. Οπότε αποφάσισε τι θέλεις. Την έδρα σου ή την αλήθεια; Εκεί έχουν φτάσει. Τους τρομάζει η αλήθεια. Αλλά, πιο πολύ, τους τρομάζει η κρίση του ελληνικού λαού. 

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 10:16 μ.μ. - 23/4/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου