Τρίτη 14 Απριλίου 2009

ΆΓΝΟΙΑ


«««
Ο πρωθυπουργός
τρομοκρατημένος βλέπει
τον κουκουλοφόρο
Παπανδρέου - γνωστό
για τη σχέση του
με τις νέες τεχνολογίες

______________

Ο πρωθυπουργός στη συζήτηση για το άσυλο είπε ότι αντιμετωπίζουμε διάσπαρτες επιθέσεις κουκουλοφόρων οι οποίοι αξιοποιούν, για το σκοπό αυτό, σύγχρονες τεχνολογίες ( blogs και SMS ).

Το να αναλύει κάποιος συγκεκριμένο θέμα για το οποίο έχει άγνοια είναι κάτι το συνηθισμένο στην Ελλάδα, όπως και οι γενικεύσεις.

Όμοια ο κ. Καραμανλής κατά πάσα πιθανότητα τα blogs τα έχει μόνο ακουστά παρ' όλα αυτά δεν διστάζει να τα κατηγορήσει, δίχως να καταλαβαίνει ότι η προσπάθεια οργάνωσης έκνομων ενεργειών δεν γίνεται δημόσια.

Λόγω του ότι γνωρίζουμε πως ό πρωθυπουργός δεν ασχολείται και πολύ με την πρωθυπουργία πιθανολογούμε ότι οι σύμβουλοι του δεν τον ενημερώνουν όπως θα έπρεπε.

Γι αυτό και έχει μπερδέψει τους bloggers που «μισούν την κυβέρνηση» και «θέλουν να την ρίξουν», με τους κουκουλοφόρους που «καίνε την Αθήνα» και τους αναρχικούς του«κακού» indymedia. Με λίγα λόγια αχταρμάς...

Όταν αυτός που κυβερνάει τη χώρα μπερδεύει, πιστεύουμε όχι ηθελημένα, τόσο διαφορετικά πράγματα, προσβάλλοντας χιλιάδες ανθρώπους, είναι ανίκανος για αυτή την δουλειά. Αύριο μπορεί να μπερδέψει την οικονομική κρίση με την νευρική κρίση και να πει ότι ευθύνονται οι γιατροί για την ύφεση.

Επίσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει ο νόμος για το πανεπιστημιακό άσυλο αν δεν σταματήσουν οι κουκουλοφόροι να εκμεταλλεύονται το άσυλο και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ γιατί με τη φράση «η βία των τραπεζών προς τους πολίτες» ωθεί τη βία κατά των τραπεζών.

Δηλαδή ο κ. Καραμανλής απαιτεί να σταματήσει η εκμετάλλευση του ασύλου την ίδια ώρα που οι βουλευτές του εκμεταλλεύονται την ασυλία και κατηγορεί την αντιπολίτευση για την αυτονόητη φράση «η βία των τραπεζών προς τους πολίτες» στην προσπάθεια του να προστατεύσει τις τράπεζες.

Αν πιστέψουμε ότι ο πρωθυπουργός δεν τα λέει όλα αυτά από άγνοια τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για τον ίδιο...

από ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:31 μ.μ. - 14/4/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου