Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

1. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εμείς κάναμε, κάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι θεσμικά επιβεβλημένο προκειμένου να μην υπάρξει παραγραφή αλλά και να υπάρξει καταλογισμός ευθυνών όπου υπάρχουν, σε όλες ανεξαιρέτως τις υποθέσεις σκανδάλων. Η θέση μας είναι κρυστάλλινη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και δεν χρωστάμε τίποτα σε κανένα. Όλα στο φως.

2. Έχουμε ξεκαθαρίσει, πως σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα φάση, ότι δεν θέλουμε ούτε να σκανδαλολογήσουμε, ούτε να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή του τόπου και φυσικά δεν έχουμε προσωπικά με κανένα. Έχουμε ξεκαθαρίσει επίσης ότι δεν μας αφορούν, ούτε οι συμψηφισμοί, ούτε τα μικροκομματικά επικοινωνιακά παιχνίδια με τα σκάνδαλα. Μας ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια.

3. Η καταρρέουσα κυβέρνηση απορρίπτει και πάλι την πρότασή μας για Εξεταστική Επιτροπή στην υπόθεση της SIEMENS με το γελοίο επιχείρημα ότι οι εργασίες της Εξεταστικής θα παρεμποδίσουν την δικαστική έρευνα. Υπενθυμίζουμε ότι τα ίδια έλεγαν και το σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου μέχρις ότου αναγκάστηκαν από τις εξελίξεις (παραιτήσεις δύο ανακριτών) να ζητήσουν οι ίδιοι Εξεταστική Επιτροπή, χωρίς φυσικά να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στη δικαστική έρευνα. Τώρα λένε πάλι τα ίδια.

4. Είναι προφανές ότι η καταρρέουσα κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να μην διερευνηθούν σειρά σκανδάλων μέχρι τον Ιούνιο που επέρχεται η παραγραφή των αδικημάτων. Αν αυτό συμβεί, η παραγραφή θα έχει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του ίδιου κ. Καραμανλή. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά. Και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:52 μ.μ. - 13/4/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου