Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ....

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
Πρόεδρος Ψυχιατρικού Ιδρύματος της Βόρειας Ελλάδας αποκαλύφθηκε ότι αγόραζε χαβιάρια, σαμπάνιες, σολομούς, πούρα ως και καμπαρντίνες burberry’s και οι χρεώσεις έμπαιναν στα τιμολόγια των προμηθευτών του Ιδρύματος ως προϊόντα (τρόφιμα ή αναλώσιμα) που προορίζονταν για τους ασθενείς. Δηλαδή οι τρελοί έπρεπε να φάνε σολομό και χαβιάρι πριν κοιμηθούν το βράδυ … έτσι για να ηρεμήσουν … και αντί για γάλα έπιναν σαμπάνια το πρωί! Τις αποκαλύψεις έκαναν προ ημερών οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και το ύψος των Gourmet προϊόντων έφτασε αισίως… ΜΟΝΟ τις 250.000 ευρώ!

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
Η αυτοκτονία του Εύρη Φιλιππίδη έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ο πασίγνωστος έμπορος ήταν ο πρώην σύζυγος της Τζούλιας Ψωμιάδου σημερινής συζύγου του Νομάρχη και από τους μεγαλύτερους γλεντζέδες της πόλης. Κρεμάστηκε προχθές το πρωί στις 10:15 στο εξοχικό του σπίτι στο Λιτόχωρο και ως βασικά αίτια της αυτοκτονίας αναφέρονται οι τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε και συναισθηματικοί λόγοι που αποτελούν μεγάλο ερωτηματικό. Σημειωτέο, αυτή ήταν η τέταρτη και μοιραία απόπειρα αυτοκτονίας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ...
Ψιθυρίζεται έντονα στη Θεσσαλονίκη ότι το ενδιαφέρον του Βγενόπουλου για το ΠΑΟΚ αυξάνεται κάθε ημέρα όλο και περισσότερο … ήδη σχολιάζεται έντονα η πιθανή αγορά του πλειοψηφικού πακέτου και η παραμονή του Θεόδωρου Ζαγοράκη ως τυπικού προέδρου … Ας μην ξεχνάμε και την μελλοντική αξιοποίηση των τεράστιων εκτάσεων στο γήπεδο της Τούμπας.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΤ3
Η απομάκρυνση του διευθυντού ειδήσεων της ΕΤ3 Χρήστου Νικολαϊδη, έφεραν στο φως διάφορες συμφωνίες που είχε κάνει με ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων, όπως επίσης ότι έληγε η άνευ αποδοχών άδεια που είχε λάβει από ΤΕΔΚ Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι μόνιμος υπάλληλος.

ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ
Νεοσυσταθείσα εταιρεία Δημοσκοπήσεων στην Θεσσαλονίκη έχει κόψει “ταρίφα” 1000 ευρώ, για να αναφερθούν τα ονόματα ενδιαφερομένων στις έρευνες τους … φανταστείτε τι ζητάνε από τα πολιτικά κόμματα ή τους ενδιαφερόμενους φορείς της πόλης.
από pressmme
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  6:14 μ.μ  - 15/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου