Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Αυτός ξέρει από μαγειρέματα … (καλόοο !!!..)

Η Νατάσα του φώναζε να κάνει δίαιτα, δεν τον χωρούσαν τα κοστούμια, πως θα βγει έτσι στον κόσμο να μαζέψει ψήφους για τις ευρωεκλογές έλεγε.
Πήγαινε και καμιά βόλτα από τη βουλή, εκεί όλο άσχετα πράγματα ζητούσαν, κάτι για τους Γερμανούς της Siemens και της MAN, για ένα Γερμανό από την Ελλάδα, άλλο και τούτο πάλι, ήρθε και ο Παυλίδης και έδεσε. Ήθελε να πάρει τηλέφωνο κάτι φίλους από τα παλιά να πάνε για κανένα κοψίδι στου Μπαϊρακτάρη αλλά δεν το έκανε, σκέφτηκε με αυτά τα κινητά δεν ξέρεις ποιος σε παρακολουθεί.
Του κόπηκε εντελώς η όρεξη, σκελετός κατάντησε, σκιά του εαυτού του.
Το αποφάσισε θα πάω στην εξοχή, εκεί στον καθαρό αέρα δε μπορεί, θα μου ανοίξει η όρεξη. Το έκλεισε το μαγαζί, αλλά πάλι βρισκόταν σε δίλημμα από πού να αρχίσει.
Από τη Μακεδονία να φάει κανένα σουβλάκι, εκεί δεν τα μπερδεύουν με τα καλαμάκια, να πάει στην Ήπειρο, εκεί κάτι θα του έχει ετοιμάσει ο Λευτέρης, ή να κατηφορίσει στο Θεσσαλικό κάμπο, ο Σαρακατσάνος του υποσχέθηκε κάτι κοκορέτσια και σπληνάντερα άλλο πράγμα ή να πάει στους διπλανούς νομούς που του είχαν ετοιμάσει κατσικάκι στη γάστρα και κάτι χωριάτικα λουκάνικα στα κάρβουνα.
Στη Στερεά Ελλάδα είχαν βάλει τα αρνιά στη σούβλα και στην Πελοπόννησο τον περίμεναν με ψητό γουρουνόπουλο. Τα νησιά τα είχε αποκλείσει, εκεί τρώνε ψάρια και από κοψίδι δεν περισσεύει τίποτα.
Τελικά το αποφάσισε, θα έστελνε το Λευτέρη πρώτα να προετοιμάσει τα έδαφος, και θα τον ακολουθούσε κατά πόδας , αυτός ξέρει από μαγειρέματα σκέφτηκε.
από το γρέκι
ΜΠΟΣΤΑΝΙ  -  12:57 μ.μ.  - 18/05/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου