Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ελλαδα, στον αυτοματο πιλοτο….

Δεν ξερω ποιος είναι αυτος που συμβουλευει τον κυριο Καραμανλη τον τελευταιο καιρο, αλλα οποιος και να είναι δεν πρεπει να τον πολυσυμπαθει. Μαλλον του σκαβει τον λάκκο!   

Οι γκαφες διαδεχονται η μια την άλλη. Καλυψη διαφθαρμενων υπουργων, αποχωρησεις πλειοψηφιας από την Βουλη, κουκουλωμα σκανδαλων και ως κερασακι στην τουρτα ηρθε και το κλεισιμο της Βουλης!  Πραξεις που προδιδουν πανικο, πραξεις βουτυρο στο ψωμι της αντιπολιτευσεις, πραξεις που κανουν ακομη και τον πιο φανατικο οπαδο της Ν.Δ. να ντρεπεται, πραξεις εντελως αντιθετες με οσα ελεγε ο Καραμανλης μεχρι πριν λιγο καιρο.

Καταλαβαινω πως η εξουσια είναι ωραιο πραγμα , αλλα όλα εχουν καποια ορια. Οποια ελπιδα ειχε η Ν.Δ για μια αξιοπρεπη ηττα εχει περασει ανεπιστρεπτι. Πλεον θα μιλαμε για πανωλεθρια! Τωρα θα μου πειτε νοιαστηκες εσυ αν συντριβει η Ν.Δ. ;;; Όχι βεβαια, απλα ανησυχώ πως μια νικη του ΠΑΣΟΚ με μεγαλη διαφορα , θα κανει πολλα από τα στελεχη του να συμπεριφερονται με τον ιδιο αλλαζονικο τροπο που ειχανε πριν το 2004. Εκεινο τον τροπο που τους εστειλε στην αντιπολιτευση  και πολύ καλα τους ειχε κανει.  

από ασημωνης

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:23 μ.μ. - 11/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου