Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ...

1. H προεκλογική περιοδεία του κ. Καραμανλή στην Αργολίδα επιβεβαίωσε την αδυναμία του να χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών. Επιβεβαίωσε ότι η χώρα διαθέτει ένα πρωθυπουργό που δέχεται να τον περιφέρουν ως κομματάρχη παλαιάς κοπής.  Έναν πρωθυπουργό που επιμένει να ζει στο παρελθόν και να μιλά για το παρελθόν, αφού δεν έχει τίποτα να πει και να προτείνει για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Ο κ. Καραμανλής κυβερνά την Ελλάδα πέντε χρόνια τώρα και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Για την κατάρρευση της οικονομίας, την προβληματική κατάσταση στην παιδεία και την υγεία, για την διάλυση του κοινωνικού κράτους, για την γενικευμένη ανασφάλεια που επικρατεί στην κοινωνία.   

2. Οι πολίτες σήμερα αισθάνονται  πως δεν ζουν σε ένα ευνοούμενο κράτος, ένα κράτος που προωθεί την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ζητούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα τους. Αλλά αντί για λύσεις, άκουσαν και πάλι τον σημερινό, κουρασμένο πρωθυπουργό, να επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Γ. Παπανδρέου. Για αυτό κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολλοί πολίτες γυρίζουν την πλάτη στον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση του. Την κυβέρνηση που με τις επιλογές της, οδηγεί την Ελλάδα σε οπισθοδρόμηση σε όλους τους τομείς.

3. Οι άνθρωποι που διέσυραν την Ελλάδα με την απογραφή, με την καταστροφική οικονομική πολιτική που μας οδήγησε δύο φορές σε επιτήρηση σε πέντε χρόνια (ευρωπαϊκό ρεκόρ), με την πρωτοφανή αδυναμία τους να προστατεύσουν την δημόσια ειρήνη τον περασμένο Δεκέμβριο, με την πρωτοφανή γελοιοποίηση των δύο αποδράσεων Παλαιοκώστα κ.ο.κ, αντί να απολογηθούν καθυβρίζουν τον Γ. Παπανδρέου ότι διασύρει την Ελλάδα στο εξωτερικό! Και όλα αυτά από τα χείλη ενός πρωθυπουργού, ο οποίος μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ζητούσε, υποκριτικά, συναίνεση...

4. Οι επιθέσεις στο ΠΑΣΟΚ και οι προσωπικές επιθέσεις στον Γ. Παπανδρέου, δεν μας εκπλήσσουν. Ξέρουμε ότι κάθε μέρα που περνάει, ο κ. Καραμανλής θα κλιμακώνει όλο και περισσότερο τις μετωπικές επιθέσεις του εναντίον του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Γιατί, κάθε μέρα που περνάει, πλησιάζει όλο και περισσότερο η ώρα που ο Ελληνικός λαός θα μιλήσει με την ψήφο του, για να κάνει η Ελλάδα μια νέα αρχή, με μια νέα κυβέρνηση εθνικής εμπιστοσύνης. Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:13 μ.μ. - 4/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου