Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της πραγματοποίησε η Καβάλα, που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου.

Την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της πραγματοποίησε η Καβάλα, που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, φτάνοντας έτσι τους επτά βαθμούς.

Ο Ατρόμητος για άλλο ένα ματς είχε τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, του έλειψε και πάλι η ουσία, μένοντας μακριά από τη νίκη για τέταρτο παιχνίδι.

Τα γκολ της νίκης οι Ονουάτσι και Σουλτανίδης, ενώ για τον Ατρόμητο είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φαβάλι. Αρνητική εικόνα για άλλη μια φορά οι άδειες εξέδρες στο «Ανθή Καραγιάννη».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Σουλτανίδης όμως έχασε τρεις φορές την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αστοχώντας σε ισάριθμα τετ α τετ, ενώ ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και από τον Παβίσεβιτς.......

Το φιλμ του αγώνα

3' Ωραία ενέργεια του Ονουάτσι που πάσαρε στον Σουλτανίδη, αλλά το πλασέ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση, εξουδετερώθηκε από τον Μιχαηλίδη.

11' Ο Σουλτανίδης έγινε επικίνδυνος μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά το σουτ που έκανε από τη γωνία της μικρής περιοχής κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα βγήκε κόρνερ.

13' Ατομική ενέργεια του Μπρίτο που μπήκε στην περιοχή της Καβάλας, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

30' Ευκαιρία για την Καβάλα, όταν Ο Παβίσεβιτς έπιασε ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μιχαηλίδης απέκρουσε.

41' Νέο σουτ του Σουλτανίδη από πλάγια μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά η μπάλα έφυγε ξανά ψηλά άουτ.

45'+1 ΓΚΟΛ 1-0: Σέντρα από αριστερά του Ορούμα, λάθος απόκρουση από τους αμυντικούς του Ατρομήτου, ο Ονουάτσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος και με δυνατό κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

45'+4 ΓΚΟΛ 1-1: Ο Φαβάλι «τρύπωσε» μέσα στην περιοχή της Καβάλας από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, ισοφάρισε για τον Ατρόμητο.

47' Ωραία πάσα του Αναστασάκου στον Σφακιανάκη, αυτός όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Ιτάνζ από το ύψος της μικρής περιοχής.

57' Γκολ 2-1: Ο Σουλτανίδης σημείωσε με εξαιρετική κεφαλιά το πρώτο γκολ του στην Α' Εθνική και έδωσε προβάδισμα στην Καβάλα.

92' Σουτ του Περόνε, έδιωξε σε κόρνερ ο Ιτάνζ.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 9:09 μ.μ. - 19/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου