Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αλληλοκαρφώματα ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ για τα μπλοκάκια.

«Να αρχίσουμε δηλαδή κι εμείς να λέμε ότι ο δήμαρχος του ΚΚΕ στη Νίκαια έχει εκατοντάδες ανθρώπους με  μπλοκάκι», η απάντηση Τσίπρα στο  σχόλιο του ΚΚΕ για «κροκοδείλια δάκρυα» του ΣΥΝ σε σχέση με τα Stage

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βούλα Κεχαγιά

ΚΟΝΤΡΑ
και στην Αριστερά πυροδότησαν τα προγράμματα Stage! Κομμουνιστικό Κόμμα και ΣΥΡΙΖΑ αντήλλαξαν πυρά για τη χρήση των εν λόγω προγραμμάτων από δημάρχους που εκλέχτηκαν με την υποστήριξή τους, αλλά και από αιρετούς που- σύμφωνα με όσα υποστήριξαν- απασχολούν εργαζομένους με μπλοκάκι!

Όλα άρχισαν χθες στη διακαναλική συνέντευξη του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Αλέξης Τσίπρας κλήθηκε να σχολιάσει όσα αναφέρει το ΚΚΕ για «κροκοδείλια δάκρυα» του Συνασπισμού σε σχέση με τα Stage. Ο κ. Τσίπρας καυτηρίασε το γεγονός πως η κ. Παπαρήγα κάνει αντιπολίτευση στη δύναμη που ανέδειξε το θέμα ως κεντρικό στην προεκλογική ατζέντα (ντιμπέιτ έξι πολιτικών αρχηγών). Μάλιστα σχολίασε για τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ πως διαπιστώνεται κάθε μέρα «αλλαγή στον τρόπο που μας πολεμάει». Για παράδειγμα, είπε ότι στην αρχή η ηγεσία του ΚΚΕ μιλούσε για «αφερέγγυους», μετά κάλεσε τους αγωνιστές της Αριστεράς που βρίσκονται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε προς το ΚΚΕ και τώρα καταγγέλλει τους καταγγέλλοντες για το θέμα των προγραμμάτων Stage.
από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 8.42 π.μ. - 28/09/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου