Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Και δεύτερος κόλαφος για την Ελλάδα...

Διατάχθηκε δίωξη στη Γερμανία για παράνομες παρακολουθήσεις τηλεφώνων από Έλληνες κατά την αναζήτηση και σύλληψη του Μιχ. Χριστοφοράκου!
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μετά την απόρριψη του αιτήματος έκδοσης του Μιχ. Χριστοφοράκου στη χώρα μας, ένας δεύτερος κόλαφος απειλεί την ελληνική πλευρά. Η γερμανική Δικαιοσύνη άσκησε δίωξη για παράνομες παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επικοινωνιών στη Γερμανία κατά την περίοδο που αναζητείτο ο Μιχ. Χριστοφοράκος. Τις παράνομες αυτές παρακολουθήσεις φέρονται να διέπραξαν Έλληνες κρατικοί υπάλληλοι αλλά και ιδιωτικοί ντετέκτιβ που είχαν μεταβεί στη Γερμανία για το σκοπό αυτό και είχαν "παγιδεύσει" Γερμανούς πολίτες αλλά και τον ίδιο τον Μιχ. Χριστοφοράκο. Ηδη διεξάγεται έρευνα στο πλαίσιο της οποίας κατέθεσε προχθές ως μάρτυρας και ο ίδιος ο κ. Χριστοφοράκος.
Αν αποδειχθεί ότι έγιναν παράνομες παρακολουθήσεις κι έτσι στάθηκε δυνατό να συλληφθεί ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens, τότε είναι προφανές ότι γεννάται άλλο μείζον θέμα που αφήνει εκτεθειμένες τις ελληνικές αρχές. Ακόμη περισσότερο απ' ο,τι είναι τώρα για τους χειρισμούς στην όλη υπόθεση...
[ PRESS-GR ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου