Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Άλμα πρόκρισης ο ΠΑΟ, 1-0 τη Στουρμ

Άλμα  πρόκρισης ο ΠΑΟ, 1-0 τη Στουρμ

του Χρήστου Φασούλα
Έστω και δύσκολα, έστω και χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Στουρμ Γκρατς στο ΟΑΚΑ με 1-0 και έκανε άλμα πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ύστερα, μάλιστα, από τη νίκη της Γαλατασαράι στο άλλο ματς επί της Ντινάμο Βουκουρεστίου, όλα δείχνουν ότι οι δύο πρώτες θέσεις του ομίλου θα παιχτούν ανάμεσα στην ελληνική και την τουρκική ομάδα, καθώς Ντινάμο και Στουρμ έχουν μείνει αρκετά πίσω και έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Οι «πράσινοι» είχαν άκαρπη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία, αφού οι Αυστριακοί ήταν καλά διαβασμένοι. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Τεν Κάτε μπήκαν πιο δυνατά και στο 60΄άνοιξαν το σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Σαλπιγγίδης. Εν συνεχεία το παιχνίδι άνοιξε, οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, έγιναν εκατέρωθεν ευκαιρίες –και κυρίως από τον Παναθηναϊκό στην κόντρα-, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Βύντρα, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Σίλβα, Κατσουράνης (46' Νίνης), Καραγκούνης (85' Ρουκάβινα), Σαλπιγγίδης, Λέτο (75' Σιμάο), Σισέ.

Στουρμ Γκρατς: Γκράτζεϊ, Σονλάιτνερ, Βέμπερ, Χλίνκα, Χέλτζλ (80' Xάσλερ), Μπούκβα (63' Γιάντσερ), Μουράτοβιτς, Έχρενραϊχ, Πρετεντχάλερ (46' Φελντχόφερ), Σίλντενφελντ, Μπάιχλερ .

από [ www.protothema.gr ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:21 π.μ.- 23/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου