Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Στη κούρσα της διαδοχής και η κ. Ράπτη. Συσπειρώνει τον καραμανλικό πόλο.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

-Ναι, Έλενα, μόνο εσύ μπορείς να μας βγάλεις απο το τέλμα. Μπες μπροστά κι εμείς θα σε στηρίξουμε!...

Η αδιαμφισβήτητη πολιτική σοφία του κου Ιωάννη Τραγάκη, Γραμματέως της ΚΟ της ΝΔ, τον οδήγησε στα σκαλιά της κας Έλενας Ράπτη.
Ο κος Τραγάκης, εμφανίζεται -με επιμονή παπαράτσι που καταδιώκει το ζεύγοςΜπραντζελίνα-, στα στέκια που συχνάζει η κα Ελενα Ράπτη και ο σύντροφός της γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, κος κ. Κώστας Μαρακάκης.

Ως άλλος Ντάνι ντε Βίτο στο Πέτα τον Καραμανλή απο το Τρένο, πιέζει ασφυκτικά την γοητευτική ξανθιά με την βαριά πολιτική στόμφα.

-"Ελενα, η παράταξη σ έχει ανάγκη. Είσαι πιο όμορφη απο την κα Τίνα Μπιρμπίλη και πιο sexy απο την κα Κατερίνα Μπατζελή.
Μαζί με τον Κώστα κάνετε ένα αχτύπητο πολιτικό ζεύγος στο εγχώριο lifestyle. Με σας μπορούμε να χτυπήσουμε την κυβέρνηση Παπανδρέου στο δυνατό της σημείο: Στην ελκυστική εικόνα της. Σε παρακαλώ Ελενα, πες μου το "ναι". Αλλωστε η εκ Θεσσαλονίκης καταγωγή σου θα σε βοηθήσει να συσπειρώσεις τον καραμανλικό πόλο. Εχω ξενυχτήσει βράδια αξημέρωτα ώσπου να εντοπίσω μέσα μου, τον ιδανικό ηγέτη απέναντι στον κο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Εαν αρνηθείς θα κλάψω και στη συνέχεια θα παραιτηθώ...

Το τελευταίο επιχείρημα του κου Τραγάκη, ακούστηκε σαν σπαραγμός μέσα της. Η ιστορική παράταξη της κεντροδεξιάς δεν θ άντεχε άλλη απώλεια μετά τους κ.κ Σουφλιά, Παπαληγούρα, Εβερτ.

Η κα Ράπτη, είναι έτοιμη να ψελλίσει το "ναι".
από [ κουρδιστό πορτοκάλι ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:08 μ.μ.- 10/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου