Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Το ραντεβού της Φιλοθέης.

Η Μαφία της εγχώριας διαπλοκής, έχει αρχίσει ήδη να δίνει τα πρώτα χτυπήματα κάτω απο τη ζώνη στη κυβέρνηση του κ.Γιώργου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το
βράδι της Τετάρτης,συναντήθηκαν σε βίλα της Φιλοθέης 4 πασίγνωστοι μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι ανησυχούν για τις διαθέσεις του νέου πρωθυπουργού τόσο στα εξοπλιστικά προγράμματα, όσο και στις αναθέσεις του Δημοσίου-δημόσια έργα.
Η άκρως απόρρητη συνάντηση περιελάμβανε και την ανάθεση "ειδικών αποστολών" για την διερεύνηση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας κορυφαίων υπουργών και ιδιαίτερα εκείνων που αποτελούν τον στενό κύκλο του νέου πρωθυπουργού.
Οι μεγαλοεπιχειρηματίες αναζητούν μελανά σημεία στο επαγγελματικό αλλά και το πολιτικό τους παρελθόν προκειμένου αυτά να διαρρεύσουν στα ΜΜΕ. Κάποιοι ισχυρίζονται οτι τα χτυπήματα ξεκινάνε απο αύριο Κυριακή με σχετικά δημοσιεύματα μέσα απο τα οποία θα στέλνουν τα μηνύματά τους.
Το ένα μάλιστα απο τα πρόσωπα που έχει μπει στο στόχαστρο, είναι γυναίκα, στενή συνεργάτιδα του πρωθυπουργού.
Εαν ο κ. Παπανδρέου κάνει το (θανατηφόρο) λάθος του Καραμανλή και επιχειρήσει να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της διαπλοκής, τότε θα έχει την τύχη του πρώην πρωθυπουργού.
Το "δεν χρωστάω τίποτε σε κανένα", πρέπει να είναι η δική του απάντηση στη διαπλοκή, ως και την τελευταία του μέρα στο Μαξίμου...

από [ www.kourdistoportocali.com ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 2:47 μ.μ.- 17/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου