Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Όσκαρ Ουάιλντ : «Το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από έναν ψεύτη είναι ένας ψεύτης που είναι και υποκριτής»!!


Και χθες που μίλησε στην ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ! κομματικού ακροατηρίου συνομιλία του, για την όποία ο κ. Κουμουτσάκος δεν είχε απάντηση στην ερώτηση που του έγινε «με ποια κριτήρια επελέγησαν οι πολίτες που αποτελούσαν το κοινό του κ. Καραμανλή στην παράσταση;»....ο κ. Καραμανλής δεν θυμήθηκε τίποτα από τα λόγια που μας είπε όταν άνοιξε την αυλαία των έκλογων!!
Όλοι θυμόμαστε την δικαιολογία που πρόβαλε διακαναλικά ο Πρωθυπουργός την μέρα που μας ανάγγειλε εκλογές! «Η διεθνής κρίση και η δύσκολη κατάσταση της οικονομίας δεν αντέχουν μακρά προεκλογική περίοδον αλλα μια ισχυρή νέα κυβέρνηση απαιτούν».Έτσι περίπου άνοιξε την αυλαία !
Στο κλείσιμο τώρα της αυλαίας του ΘΕΑΤΡΟΥ του ΞΕΧΑΣΕ πέρα για πέρα το ειπωθέν! Τώρα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ δεν κάνει κουβέντα για ισχυρή Κυβέρνηση ΑΛΛΑ αντίθετα έχει ξαμολύσει τα «τσιράκια» του που δείχνουν να ανάβουν κερί για μια ΟΣΟ το δυνατόν πιο αδύνατη ΝΙΚΗ του αντιπάλου του! για να ξαναπάμε σέναν μήνα σε εκλογές!! Τόσο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ τόσο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ είναι!!
Για κάτι τέτιους χαρακτήρες ο κυριούλης και καλός άνθρωπος κ. Ο. Ουάιλντ μας άφησε την ρήση Ουάιλντ «Το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από έναν ψεύτη είναι ένας ψεύτης που είναι και υποκριτής» !
Ενώ ο κυριούλης ΜΑΣ ευελπιστώ να χει την ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ το βράδυ της 4ης Οκτώβρη, και να μην επαναλάβει το ΛΕΧΘΕΝ παρά του εξαιρετικού ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ του Ρίτσαρντ Νίξον« Οι ψηφοφόροι μίλησαν. Τα καθίκια!»!!! ΛΕΤΕ ;;;;;
από [ diaporon ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:08 π.μ. - 02/10/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου