Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Μήνυμα Παπανδρέου προς αγρότες «Ζητώ το δικαίωμα να κάνουμε μια νέα αρχή»

«Δεν αντέχει άλλο η χώρα να διασύρεται και να λοιδορείται» ανέφερε ο Πρωθυπουργός

Μήνυμα προς τους αγρότες απέστειλε από το βήματης Βουλής ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ζητώντας τους να κάνουν μαζί με την κυβέρνηση μια νέα αρχή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Προσέθεσε επίσης ότι «τα μπλόκα δεν λύνουν αλλά δημιουργούν νέα, μεγάλα, προβλήματα στη χώρα και πλήττουν ανεπανόρθωτα την εικόνα του ελληνικού κράτους στο εξωτερικό». Μετά την ομιλία Παπανδρέου οι αγρότες της Συντονιστικής Επιτροπής των 14 νομών συμφώνησαν να συναντηθούν με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Μπατζελή την Κυριακή το μεσημέρι στην Αθήνα.

Απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις που κατέθεσαν στη Βουλή οι αρχηγοί των κομμάτων της ήσσονος αντιπολίτευσης με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο κ. Παπανδρέου ανέφερε επίσης ότι «δεν υπάρχουν λεφτά για μερεμέτια, δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο να ικανοποιηθούν διάφορα οικονομικά αιτήματα που σποραδικά και απρογραμμάτιστα ακούγονται», διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός.

«Τέλος στα λεφτά για συντεχνιακές διευθετήσεις που δεν αντέχουν πάρα μόνο μερικούς μήνες και μετά επανέρχονται τα μπλόκα, έφθασε η ώρα ριζικών αλλαγών», ανέφερε χαρακτηριστικά. συνέχεια : «Ζητώ το δικαίωμα να κάνουμε μια νέα αρχή»

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 12:10 π.μ.- 23/1/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου