Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο Ντε Μος πιστεύει στην... ευρωπαϊκή Καβάλα.

Κάθε δικαίωμα να αισιοδοξούν και να κάνουν όνειρα έχουν στην Καβάλα. Η νίκη - πρόκριση επί του Πανιωνίου άνοιξε την όρεξη των «αργοναυτών» και ο Ααντ Ντε Μος δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του θα επιδιώξει την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι για δύο λόγους. Πρώτον επειδή προερχόμασταν από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και δεύτερον επειδή ο Πανιώνιος είχε ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή και τα γεγονότα με τους οπαδούς του. Πράγματι, ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που ξέχασε ήταν να σκοράρει. Αυτό ήταν και το πρόβλημα του στο τελευταίο διάστημα με μηδέν γκολ σε πέντε ματς», τόνισε αρχικά ο Ντε Μος και πρόσθεσε:

«Μετά το 1-0 ο Πανιώνιος είχε πιστέψει πως πήρε το ματς. Κάπου εκεί ξεκινήσαμε εμείς. Αλλάξαμε το σύστημα σε 4-2-3-1 και σιγά σιγά πήγαμε καλύτερα και ανέβηκαν οι μέσοι. Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ζήτησα από τον μεταφραστή και τον βοηθό μου να μου πουν πόσος χρόνος έμενα γιατί εγώ δεν ήξερα καθώς εκείνη την ώρα έβλεπα και ανέλυα το ματς. Στην Ολλανδία εμείς μαθαίνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζουμε το σύστημα μας.

»Έτσι αλλάξαμε και εμείς, ανεβάσαμε τον Ντουγκλάο στην επίθεση, το κάναμε 3-3-4 με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να χρειαστεί να κρατήσει έξι παίκτες για να αμυνθεί και να περιορίσει τους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Είπα στους παίκτες μου ότι αν παίξουν όπως μπορούν θα κερδίσουν. Είμαι περήφανος για αυτούς, το πάλεψαν και είχαν πνεύμα νικητή παρότι ήταν κουρασμένοι και χάναμε με 1-0».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Ντε Μος είπε: «Στο ματς με την Ξάνθη συμπληρώνω δύο εβδομάδες. Θα είναι τέλεια για εμένα αν κερδίσουμε, καθώς θα φτάσουμε τους εννιά βαθμούς σε τρία ματς και θα έχουμε προκριθεί στα ημιτελικά όπου θα παίξουμε με τον Αρη.

»Αυτό που βρήκα στην ομάδα είναι ότι όλοι δουλεύουν σωστά και καλά και θέλουν να μαθαίνουν και να προοδεύουν. Εδώ το αστέρι είναι η ίδια η ομάδα. Αν κάποιος δεν θέλει να ακολουθήσει τις οδηγίες, αυτόματα θα γίνεται αλλαγή. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πούμε στα πλέι-οφ αλλά το Κύπελλο είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την Ευρώπη».

από [ ΤΑ ΝΕΑ ]

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 11:06 μ.μ.- 17/2/2010

Μοιραστείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου