Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Οι μεγάλες κουράδες της πόλης

Παρατηρώ τους καβαλιώτες. Διαμαρτύρονται για τη φρικτή κατάσταση από πλευράς κυκλοφοριακού στην πόλη και από την άλλη κατεβάζουν όλοι τα αυτοκίνητά τους στο κέντρο. Και το κατεβάζουν όχι γιατί το χρειάζονται αλλά για την ευκολία τους και για την φιγούρα τους.
Βλέπω κυρίες με τεράστια τζίπ τα οποία το πιθανότερο είναι να τα χρωστάνε ακόμη στην τράπεζα, να κυκλοφορούν μ' αυτά στην πόλη γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να επιδείξουν ούτε καλλιέργεια ούτε πνεύμα ούτε παιδεία ούτε τίποτα. Είναι κάτι τεράστια μηδενικά, άχρηστες κουράδες, που μόνο μέσα από τη θέση του οδηγού ενός τέτοιου οχήματος πολυτελείας νομίζουν ότι μπορούν να επιβληθούν και να εμπνεύσουν σεβασμό στη μικρή μας κοινωνία.
Και εκτός από το γεγονός ότι είναι όλοι αυτοί το απόλυτο τίποτα, κουβαλάνε κι ένα εγωϊσμό και μια έπαρση που δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζεται.
Και πέραν όλων των άλλων όλοι αυτοί με τις τζιπάρες τους είναι και εξαιρετικά επικίνδυνοι γιατί δεν ενδιαφέρονται για την πόλη, δεν ενδιαφέρονται για την κοινωνία, δεν ενδιαφέρονται παρά μόνον για το τομάρι τους και τον εαυτούλη τους εκλέγοντας εκπροσώπους στη Βουλή όμοιούς τους.
Πως θα αλλάξει αυτό το δοβλέτι;

 by kavalitsa at 12:17 am
συνυπογράφουμε.... 
το μποστάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου