Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Αμετακίνητοι οι αγρότες - Κλειστή η Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Τα μπλόκα των αγροτών σε Τέμπη, Νίκαια και Μικροθήβες καθιστούν αδύναμη τη μετακίνηση στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Δεν το κουνάνε με τίποτα οι αγρότεςΔεν το κουνάνε με τίποτα οι αγρότεςΤην ίδια ώρα, κλειστός παραμένει ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα, όπου οι αγρότες των Σερρών επιτρέπουν τη διέλευση μονάχα των οχημάτων που μεταφέρουν ευπαθή προϊόντα. Κλειστά είναι επίσης τα τελωνεία της Εξοχής στη Δράμα και των Κήπων Έβρου. 
     Εξάλλου, κλειστές είναι από τις 11:30 το πρωί οι συνοριακές διαβάσεις των Ευζώνων και της Δοϊράνης, τις οποίες οι αγρότες του Κιλκίς ανοίγουν μόνο κατά διαστήματα.
    Κλειστή παραμένει και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Καβάλας (Εγνατία Οδός), στο κόμβο Κερδυλίων. καθώς και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Βέροιας (Εγνατία Οδός), την οποία οι αγρότες της Ημαθίας απέκλεισαν στο ύψος της Κουλούρας.
    Παράληλλα, περιστασιακούς αποκλεισμούς προγραμματίζουν οι αγρότες και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων. Ακόμη, στις 13:30 αναμένεται να καταλάβουν και το οδόστρωμα στη διασταύρωση «Πράσινα Φανάρια», έξω από τη Θεσσαλονίκη.

     Τέλος, αγρότες της Τρίγλιας Χαλκιδικής θα πραγματοποιήσουν πορεία με τρακτέρ προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης το μεσημέρι της Κυριακής.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)
από Ηλεκτρονική Έκδοση new.enet.gr
το μποστάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου