Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Αγρότες, έρχεται ο Χατζηγάκης!

Να σας λύσει όλα τα προβλήματα...Ή μάλλον να τα κρύψει κάτω από το χαλί μέχρι τις εκλογές, μιας και η δουλειά που έκανε στο Σκάνδαλο του Βατοπεδίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία...

Το πανό στην παρακάτω φωτογραφία το Σεπτέμβριο που μας πέρασε, δυστυχώς ήταν πολύ αισιόδοξο, γιατί το καλαμπόκι σήμερα πωλείται προς 0,10 λεπτά το κιλό...

Και υπάρχουν κάποιοι κύριοι που έχουν το θράσος και λένε ότι οι αγρότες φταίνε γιατί γλυκάθηκαν με τις καλές περσινές τιμές και στράφηκαν όλοι προς την καλλιέργεια καλαμποκιού με συνέπεια να πέσει η τιμή του. Και δεν το πούλησαν όταν έπρεπε, αλλά το κράτησαν στις αποθήκες τους ελπίζοντας ότι θα ανεβεί η τιμή.

Προσέξτε! "Οι αγρότες φταίνε". Πέρσι όμως που η τιμή το καλαμποκιού ήταν υψηλή "οφειλόταν στην καλή αγροτική πολιτική" τους!!!!

Για δείτε εδώ, Το ίδιο το υπουργείο τους παρακινούσε να βάλουν σιτηρά!

Λοιπόν; Οι αγρότες φταίνε...;


Κατάντησαν οι αγρότες κοιτώντας το πάτωμα από την ανέχεια να υπογράφουν εξουσιοδοτήσεις στις Ε.Α.Σ., με τις οποίες επιτρέπουν στις ενώσεις να παρακρατούν από τα ψίχουλα που θα τους δώσουν τα χρέη τους προς την ΑΤΕ!!! Παγκόσμια πρωτοτυπία!

Τα παραπάνω αποδεικνύουν το πως σκέφτονται στην κυβέρνηση του Καραμανλή.
ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΑ.

Με τον ίδιο κοντόφθαλμο και πονηρό τρόπο θα πάει στα μπλόκα και ο Χατζηγάκης, για να τους τάξει, να τους ηρεμήσει, να τους στείλει στα σπίτια τους. Τα ίδια έκανε και ο Κοντός τα προηγούμενα χρόνια λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούσε από παλαιότερα με αγροτοσυνδικαλιστές (κυρίως τον Κοκκινούλη).

Από την άλλη, το ΠΑΣΟΚ προτείνει. 
Προτείνει όχι ως ΠΑΣΟΚ αλλά ως κομμάτι της ίδιας της κοινωνίας πλέον, που προβληματίζεται, συζητά και βρίσκει λύσεις:
Από την 
Ομιλία Γ. Παπανδρέου στις Σέρρες (08/01/2009)
8 ξεκάθαρες δεσμεύσεις και 10 άμεσα μέτρα ανακούφισης των αγροτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου