Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Πολλές οι ομοιότητες με την απαγωγή Μυλωνά



Αρκετά κοινά σημεία με την απαγωγή του επιχειρηματία κ. Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη είχε αυτή του εφοπλιστή κ. Παναγόπουλου.
Μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα είχαν ελευθερώσει τον κ. Μυλωνά, την ίδια ώρα περίπου ελευθερώθηκε στον Ασπρόπυργο και ο Περικλής Παναγόπουλος.
Παράλληλα, οι απαγωγείς και στις δύο περιπτώσεις, θέλοντας να τεστάρουν τις οικογένειες των απαχθέντων, τους έβαλαν σε μια ακόμα ταλαιπωρία. Η σύζυγος του κ. Μυλωνά, σύμφωνα με τις οδηγίες των απαγωγέων ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και έφθασε περίπου μέχρι την Αθήνα όταν και ειδοποιήθηκε από τους απαγωγείς να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα... 

Στην υπόθεση του εφοπλιστή, η σύζυγός του, η κ. Παναγοπούλου ακολούθησε την αντίθετη πορεία αφού ξεκίνησε από την Αθήνα και έφθασε μέχρι τα σύνορα του νομού Θεσσαλονίκης όπου και έλαβε εντολή από τους απαγωγείς να επιστρέψει σπίτι της. Μαζί της ήταν και ο οδηγός που είχε δεχθεί την υπόθεση.
Ένα ακόμα κοινό στοιχείο, ήταν η αποστολή βιντεοκασετών από τους απαγωγείς προς τις οικογένειες. Έτσι ήθελαν αφενός να δείξουν ότι τα πρόσωπα που έχουν απαγάγει είναι καλά στην υγεία τους αλλά και να πιέσουν τους οικείους τους να παραδώσουν τα λύτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου