Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

1. Είναι γεγονός ότι το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες τείνει να γενικευτεί, καθώς εκτός των όσων παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα με απαγωγές και δολοφονίες, έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των κλοπών και των διαρρήξεων.

2. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε χθες το βράδυ, αιφνιδιαστικά, χωρίς κάμερες, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και στη συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης για να ενημερωθεί για τη λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό μιας σημαντικότατης υπηρεσίας, όπως η Άμεση Δράση, αλλά και ενός αστυνομικού τμήματος που έχει την ευθύνη μιας από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

3. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνομιλίες που είχε με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ υπογράμμισε ότι, απαιτείται να τεθεί ένα τέλος στον κομματισμό και να επικρατήσουν αξιοκρατικά κριτήρια στην επιλογή των αξιωματικών της Αστυνομίας. Επεσήμανε την αναγκαιότητα να προωθηθούν άμεσα μέτρα και δράσεις που θα συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και στην αντιμετώπιση και των σύγχρονων μορφών εγκληματικότητας.

ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου