Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Το σενάριο της κυβέρνησης για την έξοδο από την «κρίση»…

Η πραγματική κυβέρνηση του τόπου έχει επεξεργαστεί και ήδη έχει θέσει σε τροχιά υλοποίησης, το σχέδιο εξόδου της χώρας από την «κρίση»…
Στόχοι:
- Πλήρης υφαρπαγή των 60 δις € [ενίσχυση των τραπεζών, καταλήστευση του και «μεγάλα έργα» (σήραγγες ΟΣΕ, ΠΑΘΕ- Πέταλο Μαλιακού κ.α.π.)]. Μιλώντας για υφαρπαγή, δεν εννοούμε την ανάληψη των «έργων», αλλά τσέπωμα ΟΛΩΝ των κονδυλίων χωρίς την παραμικρή «επένδυση» (ούτε καν με τους ελάχιστους όρους λειτουργίας των καπιταλιστικών κανόνων).
- Μικρή ήττα για τον Καραμανλή. Έτσι δεν θα πάρει «αέρα» η Ντόρα.
- Μικρή νίκη του Παπανδρέου. Ακόμη και με ένα +/- 40% να μην έχει αυτοδυναμία. Στη χειρότερη περίπτωση για την κυβέρνηση του τόπου, να σχηματίσει κυβέρνηση με μάξιμουμ 151 – 155 έδρες, ώστε να σέρνεται όπως ακριβώς τώρα ο Καραμανλής. Δηλαδή να είναι εξαρτημένος από την πραγματική κυβέρνηση, αφού θα ελέγχει τουλάχιστον 10 βουλευτές-υπαλλήλους της και δεν θα μπορεί να μην υποκύπτει ο Παπανδρέου στις επιλογές της.
- Ταυτόχρονα, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια (πρωτοστατούντος του κυβερνητικού εκπροσώπου και εκπροσώπου κρατούσης οικονομικής και πολιτικής εξουσίας), δημιουργούν κλίμα «εθνικής συνεννόησης» για να «διασωθεί» η χώρα από τη διεθνή «κρίση» (εδώ έχει ξεσπαθώσει ανοικτά ακόμη και ο περιβόητος Τράγκας).
- Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται βουλευτές-στελέχη, τόσο της δεξιάς, όσο και του ΠΑΣΟΚ
- Η τρομολαγνεία θα έχει ιδιαίτερο «ρόλο»…
- Σημαντικός θα είναι ο «ρόλος» των δήθεν «δημοσκοπήσεων», ώστε να οδηγούν την κοινή γνώμη και την περισσότερο «επικίνδυνη» Ανδρεοπαπανδρεϊκή βάση του ΠΑΣΟΚ, σε μια πλύση εγκεφάλου της αποδοχής μιας συναίνεσης… Κι εδώ ο ρόλος στελεχών – και των δύο μεγάλων κομμάτων – θα είναι σημαντικός… όπως επίσης και ο «πολιτικός» λόγος τους για «την αλήθεια στο λαό» και τι δεν πρέπει να γίνει…
Λοιπόν:
* ΜΙΚΡΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ – ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», ή το εφεύρημα της “εθνικής συνεννόησης”
** Εμείς αναρωτιόμαστε: πότε θα φύγει ο κόπανος και οι φαμίλες που πίνουν το αίμα του λαού!
ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
ΜΠΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου