Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΑΧ ΓΑΥΡΕ.....
Το απόρθητο του «Καραϊσκάκη» έπεσε και μάλιστα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η εκπληκτική Σεντ Ετιέν (αήττητη φέτος στην Ευρώπη, παρότι παραπαίει στο γαλλικό πρωτάθλημα) νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-1 και είναι με το… ενάμισι πόδι στους «16» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

             


Ήταν ο χειρότερος φετινός Ολυμπιακός, χωρίς καμία συνοχή και με… καφενειακή αμυντική συμπεριφορά. Οι Γάλλοι, με υποδειγματική κυκλοφορία της μπάλας, ήταν οι απόλυτα κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Ιλάν στο 12΄ και ο Ντερνί στο 43΄. 
Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κάπως την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσαν στο 63΄με πέναλτι του Τζόρτζεβιτς, αλλά η Σεντ Ετιέν ήταν αυτή που είπε την τελευταία λέξη, σκοράροντας στις καθυστερήσεις με τον Γκομί και σφραγίζοντας την πολύ μεγάλη της νίκη.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί,
Γκαλέτι (64' Ντάρμπισιρ), Ντιόγκο, Τζόρτζεβιτς (77' Οσκαρ), Άντζας, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος (46' Ζεβλάκοφ), Μπελούτσι, Τοροσίδης.


Σεντ Ετιέν: Ζανό, Βαρό, Ταυλαρίδης (75' Μπελανουάν), Παγέ, Ιλάν (46' Γκομί), Μιραλάς, Ντερνί (55' Οτκέρ), Ματουϊντί, Νταμπό, Μασάδο, Μπαγιάλ.
ΜΠΟΣΤΑΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου