Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

σέξτα επαναστατριών ....


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΠΟΛΥ επικίνδυνο να κυκλοφορείς στα κολασμένα αποκριάτικα πάρτι ηλικιωμένος άνθρωπος. Είμεθα σε ηλικία εμφράγματος και μπορεί να μείνουμε στον τόπο για πλάκα.

ΜΟΥ την έπεσε, που λέτε, η «σέξτα επαναστατριών» (που λέει κι ο πρόεδρός μας), κάτι...
αλφαδιασμένα δίμετρα ασυγκράτητα, δηλαδή με βάλανε στη μέση, με ποτίζανε σφηνάκια και θέλανε να χορεύω μαζί τους μέχρι το πρωί. «Χαλάρωσε», μου 'πε με υπεροψία η αμάσητη επικεφαλής της σέξτας: «Ολα θα πάνε καλά, θείο, δεν θα σε πονέσουμε»...

ΑΚΟΥ το άτιμο τι τόλμησε να πει στον γερόλυκο, τον μαχητή με τα παράσημα του κόκκινου στρατού. Εχω βεβαίως προ πολλού συνειδητοποιήσει ότι η σέξτα είναι παντοδύναμη και ημείς ραμολιμέντα πλέον· δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις στο μασκέ - πάρτη όπως παλιά. Δηλαδή να φλερτάρεις μαζί τους, να πιεις, να μεθύσεις, να χορέψεις ανάμεσά τους μέχρι την πρώτη αυγή και να... θερίσεις την επικεφαλής τους σε μια αμμουδιά το πρωί.

ΑΜΑ παίξεις στο μεταμεσονύχτιο γήπεδό τους θα σε ξεκάνουνε, θα σε αποτελειώσουνε και θα φύγουνε με τον μπάρμαν ή με τον πορτιέρη, που τους έχουν εύκαιρους· του χεριού τους. Θέλει ιδιαίτερη στρατηγική και τακτική η αντιμετώπιση της άγριας σέξτας των επαναστατριών.

ΠΑΣ, ας πούμε, στο μπαράκι Σαββάτο βράδυ και πίνεις ένα ποτό, με το γνωστό υφάκι σου το φευγάτο, αλλά ταυτοχρόνως και βλοσυρό. Του στιλ: δεν χωρατεύω, μην παίζετε με τον παππού, παλιοκόριτσα, γιατί θα γίνει ο τάφος σας εδώ! Στέκεσαι πάντα στο ύψος σου και είσαι φειδωλός όταν αρχίσουν να σου τρίβονται και να προκαλούν τη γενετήσια ορμή σου τα ημίγυμνα ζαρτιερωμένα σεξτόπουλα. Αλλά ωστόσο δείχνεις αποφασισμένος για όλα και απειλητικός.

ΔΕΝ είμαι εις θέσιν να σας πω τι ακριβώς συμβαίνει στα πέριξ: μάλλον οι μισοί γκέι, οι άλλοι μισοί τελειωμένοι - παντρεμένοι, οι πιτσιρικάδες έχουνε πάθει λαλά με το Ιντερνετ και τα κορίτσια της σέξτας, αν κιαλάρουνε κανά ώριμο φρούτο (ωσάν την αφεντιά μας) θέλουν να το ξεκοκαλίσουν. Μιλάμε δηλαδή για συναισθηματικά ανώριμη σεξουαλική επιθετικότητα απέναντι σε ώριμους κυρίους χαμηλών τόνων· όπως είμεθα πλέον ημείς. Αυταρχικό πρόγραμμα για υπάκουους κυρίους.

ΒΟΗΘΟΥΣΗΣ και της ελευθεριότητας που παρέχει αβασάνιστα η Αποκριά, ξεσαλώνουν τ' άτιμα και σου την πέφτουν χοντρά. Αν είσαι λιγούρης, στερημένος ή αχόρταγος και τσιμπήσεις, εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να υποστείς τη βάσανο της μέθης, του ξεφαντώματος και της αγρυπνίας, γεγονός που θα επιδεινώσει την ισχιαλγία και θα σε επαναφέρει στην κατάσταση λουμπάγκο· απ' την οποίαν μόλις εξήλθες με συστηματικήν φυσιοθεραπείαν.

ΩΣ εκ τούτου, απαιτείται να μη σπαταλήσεις ενέργεια και να έχεις την ελάσσονα δυνατή δραστηριότητα αν επιθυμείς να αντιμετωπίσεις όπως πρέπει τη σέξτα τα χαράματα.

ΤΟ 'παμε: στην ηλικία που 'ρθαμε, ακόμη και ο πιο έμπειρος πρώην μοντελοπνίχτης χρειάζεται ιδιαίτερη στρατηγική και τακτική για να μην ξεφτιλιστεί. Κατ' αρχάς ο μεσήλιξ στο μπλα μπλα υπερτερεί. Οταν λοιπόν η επικεφαλής της σέξτας φραστικά σού επιτεθεί σε στιλ: «Εσένα θα σε κάνω δυο μπουκιές και θα σου γλείψω τα κοκαλάκια όταν φύγουμε μαζί από 'δώ», τη στέλνεις χωρίς βίζα στην κόλαση. Αδιάβαστη!

«ΑΚΟΥ μωρό μου, νιώθω φοβερή μοναξιά, αν βρεθώ με μια γυναίκα ολομόναχος. Δεν έχω πέσει ποτέ τόσο χαμηλά. Θέλω πάντα να 'ναι και δυο φίλοι μου μαζί. Δεν πιστεύω να κωλώνεις στα τριολέ, αμαζόνα μου εσύ;».

ΣΒΗΝΕΙΣ το πούρο σου, της δίνεις ένα καυτό φιλί και φεύγεις κύριος. «Θα 'ρθω αύριο στις έξι το πρωί απ' το κλαμπ να σε πάρω. Να μην έχεις πιει πολύ, γιατί θέλω να σου μάθω δυο-τρία κολπάκια στο κάμα σούτρα, να τα κάνεις μετά στ' αγοράκια να ξελιγώνονται».

ΧΤΥΠΑΕΙ ξυπνητήρι στις πέντε. Κάνεις το υδρομασάζ σου, ξυρίζεσαι, τρως ένα γενναίο πρωινό, βάζεις τη μεθυστική κολόνια σου, παίρνεις το βιάγκρα σου και πας να την πάρεις. Θα 'ναι εκεί; Θα σε περιμένει τρέμοντας; Θα 'ναι έτοιμη για όλα;

ΚΑΛΗ Σαρακοστή!

Από τη στήλη Εδώ Ράδιο "Ε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου