Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ).

1. Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο σημερινός πρωθυπουργός εκτός από κουρασμένος βρίσκεται και σε πανικό. Έχει χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Το τι ακούσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει προηγούμενο...

-          Τον ακούσαμε να καλύπτει το δικαστικό πραξικόπημα του κ. Σανιδά, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για...θεσμική εκτροπή, επειδή το κατήγγειλε στον ελληνικό λαό! Ξεχνά φυσικά ότι με την άποψη του ΠΑΣΟΚ συγκλίνουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και οι κορυφαίοι νομικοί της χώρας.

-          Τον ακούσαμε να μας κατηγορεί ότι σκανδαλολογούμε και θέλουμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα «σε Κολοσσαίο»! Για τις δικές του κολοσσιαίες ευθύνες για την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ολίγων, τη διάλυση του κράτους, τη γενικευμένη ανασφάλεια τα τελευταία πέντε χρόνια, ούτε κουβέντα.

-          Τον ακούσαμε να μιλά γενικώς και αορίστως για σκάνδαλα, λες και αυτά αφορούν κάποιον τρίτο, λες και δεν αφορούν τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησης του. Όσο και αν ο κ. Καραμανλής παριστάνει τον ανήξερο, οι πολίτες ξέρουν καλά ποιοι γνώριζαν, χειρίστηκαν και συγκάλυψαν και το σκάνδαλο των υποκλοπών, και το σκάνδαλο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, και το σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου και σκάνδαλα του Γερμανού και της Finansbank.

-          Τον ακούσαμε επίσης να υψώνει τους τόνους και να μας καλεί να ψάξουμε για σκάνδαλα «στο δικό μας παρελθόν». Δηλαδή, τι; Μας απειλεί με «αποκαλύψεις»; Tο ΠΑΣΟΚ όμως δεν εκβιάζεται. Σε αντίθεση με τον κ. Καραμανλή δεν φοβόμαστε την αλήθεια. Για αυτό και ο Γιώργος Παπανδρέου από το Μάιο του 2004 του είχε πει:«Εάν πράγματι έχετε το οτιδήποτε, για οποιονδήποτε, ασχέτως πολιτικής θέσης ή συνομοταξίας, καταθέστε το αύριο. Να μη δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή. Και ας τιμωρηθεί ο οποιοσδήποτε. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι Νεοδημοκράτης ή ΠΑΣΟΚ».

2. Τα ψέματα τελείωσαν και για αυτόν και για την κυβέρνησή του. Ο τόπος χρειάζεται αλλαγή. Χρειάζεται μία νέα αρχή, και αυτό το έχουν καταλάβει πάρα πολύ καλά οι Έλληνες πολίτες, που το ζητούν όλο και πιο έντονα.

3. Προς κ. κυβερνητικό εκπρόσωπο: Μετά τις χθεσινές αναφορές σας στην ηγεσία του Κινήματος «βρίσκονται στη γωνία και προσπαθούν σαν το απομονωμένο αγρίμι να ανατρέψουν τα πάντα» και «ο κ. Παπανδρέου και η αδίστακτη ηγετική του ομάδα είναι θεόγυμνοι στα μάτια των πολιτών», μήπως πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας στη συγγραφή;

ΜΠΟΣΤΑΝΙ -  6:43 μ.μ. - 27/4/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου