Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Ακαρπη η συνάντηση με τους Κρήτες αγρότες ...


Ακαρπη απέβη η συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών της Κρήτης με τον Γιάννη Αγγέλου, διεθυντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού. Οι αγρότες επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής και τα πολιτικά κόμματα, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού τους για τις επόμενες εβδομάδες.
Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τους αγρότες της Κρήτης, τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία αγροτών της Κρήτης, ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Έξαρχος.
«Οι αγρότες της Κρήτης, με τις 
αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις, εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία και την απογοήτευσή τους για την πολιτική της κυβέρνησης και διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματά τους.
Η πρωτοφανής αύξηση των τιμών των αγροτικών εφοδίων, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές των προϊόντων και την αδυναμία διάθεσης του λαδιού, έχουν οδηγήσει σε πολύ μεγάλη μείωση το αγροτικό εισόδημα.
Η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει τους αγρότες της Κρήτης, τους αντιμετωπίζει με προκατάληψη και αδιαφορία και δεν συναισθάνεται τα προβλήματά τους», δήλωσε ο κ. Εξαρχος, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του στους αγρότες.

από nonews-NEWS
ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 3:21 μ.μ. - 6/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου