Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ!!!....

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...Η ΘΥΜΗΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ...

1. Αυτά που συμβαίνουν στη ΝΔ, την τελευταία περίοδο δεν έχουν προηγούμενο. Δείχνουν το μέγεθος της αδυναμίας και της ομηρίας του πρωθυπουργού που από το «δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου» (τότε που την πλήρωνε ο Πολύζος και ο Δαϊλάκης) έφτασε να σηκώνει έναν ολόκληρο... ΠαυλίδηΔείχνουν ακόμη ότι η συντηρητική παράταξη, στην προσπάθεια της να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία, (μόνο για αυτό ενδιαφέρεται) παίζει με την αξιοπρέπεια της και την αξιοπρέπεια των έντιμων ψηφοφόρων της.

2. Η Ν.Δ., στην υπόθεση Παυλίδη, με αποκλειστική ευθύνη του σημερινού πρωθυπουργού, επέλεξε αντί μιας καθαρής στάσης να παίξει στο παρασκήνιο παιχνίδια με τους βουλευτές της και τον πρώην υπουργό. «Μην τον παραπέμψετε γιατί θα πάμε σε εκλογές», ήταν το μήνυμα στους βουλευτές. «Δεν σε παραπέμπουμε αλλά μετά παραιτήσου», ήταν το μήνυμα στον πρώην υπουργό. 

3. Από χθες, αφού πρώτα τον αθώωσαν, οι βουλευτές της ΝΔ, ο ένας μετά τον άλλο ζητούν την παραίτηση του κ. Παυλίδη. Προκύπτει το ερώτημα. Αφού λένε ότι δεν έχει προκύψει τίποτα και όλη η υπόθεση ήταν ένα κατασκεύασμα του ΠΑΣΟΚ, γιατί αυτή η επιμονή στην παραίτηση; Και γιατί αφού υπάρχει τέτοια ομοφωνία μεταξύ των βουλευτών της Ν.Δ., δεν παραιτεί ο κ. Καραμανλής τον υπουργό του;

4. Η απάντηση είναι απλή. Ο κ. Καραμανλής ενδιαφέρεται μόνο για την εξουσία. Και όπως έχει πει ο πρώην υπουργός «τα κουκιά είναι μετρημένα». Από το να χάσει την εξουσία ο κ. Καραμανλής προτιμά να συγκυβερνά με τον κ. Παυλίδη.

ΜΠΟΣΤΑΝΙ - 4:54 μ.μ. - 6/5/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου