Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Τι καπνό φουμάρει;


Διαβάζουμε ότι, αν και ο Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα απαγορευθούν και οι διαφημίσεις τσιγάρων στους υπαίθριους χώρους που μέχρι τώρα επιτρέπονταν, τώρα αρχίζει να λέει ότι μπορεί και να μην ισχύσει η απαγόρευση των διαφημίσεων από την 1η Σεπτεμβρίου.
Γιατί έκανε πίσω και έγιναν φούμαρα οι εξαγγελίες για την απαγόρευση των διαφημίσεων τσιγάρων, βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

από ΤΟ ΓΡΕΚΙ

3 σχόλια:

  1. Μετα απο 32 χρονια καπνιστης,με 3-3 1/2 πακετα την ημερα,το εκοψα πριν 3 μηνες,αλλα παρ'ολα αυτα θεωρω οτι αυτες ειναι Αμερικανομαλακιες για χειραγωγηση.Αν θελουν πραγματικα την υγεια μας,ας σταματησουν την παραγωγη και την καλλιεργια.Στο τελος θα στρεψουν πολλους να καπνιζουν χασις και οτι αλλο,εφ'οσον το νομιμοποιησουν.Ποιος ξερει τι εχουν σκαρφιστει και τι συμφεροντα παιζονται.Αλλοιως δεν δικαιολογειται αυτη οπως ειπα η εισαγωμενη υστερια απο τους μαλακες του πλανητη.Εδω στην Αυστραλια μολις μπεις στον εναεριο χωρο τους απαγορευεται,οπως και στον δρομο που πρεπει να εχεις κλειστο παραθυρο στο αυτοκινητο αν καπνιζεις.Μιλαμε για χονδρους ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι καπνιστής φίλε εδώ και 32 χρόνια και προς στιγμήν τουλάχιστον δεν σκοπεύω να το κόψω.
    Εάν νομίζουν ότι είναι παράνομο να σταματήσουν τη καλλιέργεια, και τη παραγωγή. Αυτά τα ημίμετρα που παίρνουν είναι για να δίνουν τροφή σε τηλεοπτικά παρασκευάσματα του κόλου, να διχάζουν τους πολίτες και νάχουν λόγο να υπάρχουν οι κ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ & ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥπουργοΊ (Βλ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 36 χρόνια καπνιστής και όχι 32 (54-18=36) ζωή νάχουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή