Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

H υψηλή κοινωνία τόριξε στις απαγωγές!

Ολο και πιο πολλοί "επώνυμοι" (ανίψια εφοπλιστών, επιχειρηματίες κλπ) πέφτουν με τα μούτρα στο "εύκολο" χρήμα των απαγωγών!

Στη ΓΑΔΑ έχουν προσαχθεί από τα ξημερώματα τρία άτομα, που ανακρίνονται ως εμπλεκόμενα στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία, συνέταιρο του Γ. Αναγνωστόπουλου που δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο πρόσφατα, εν μέση οδώ στο Γαλάτσι. Η δολοφονία αυτή είχε προκαλέσει εντύπωση, διότι επρόκειτο για εκτέλεση μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστο δρόμο της πρωτεύουσας.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Τρομπούκης, είναι γνωστός στην πιάτσα των κατασκευαστών και αναλαμβάνει μάλιστα και εργολαβίες του Δημοσίου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που διέρρευσαν από ανώτερα κλιμάκια της ΕΛΑΣ. Συνεργάζεται δε με άλλο μεγαλοεργολάβο τονΧρήστο Καλογρίτσα. Η κοινή τους εταιρεία με έδρα την Καρδίτσα, ερευνάται από την ΥΠΕΕ για υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας συνέταιρος του Ν. Τρομπούκη

Τα άλλα δύο άτομα είναι γυναίκες. Η πρώτη είναι σύζυγος του βαρυποινίτη Βλαστού και η δεύτερη σύντροφος του επίσης έγκλειστου Σκαφτούρου. Και οι δύο έχουν σε βάρος τους καταδίκες για εκτέλεση συμβολαίων θανάτου. Η Βλαστού είναι γνωστή στην ΕΛΑΣ και για έναν ακόμη λόγο. Πρωταγωνίστησε σε μία άλλη απαγωγή το 2001. Ήταν το πρόσωπο που είχε εμπλακεί στην ενοικίαση του κρησφύγετου των απαγωγέων στα Μεσόγεια. Σε βάρος των βαρυποινιτών έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της απαγωγής. Ο επιχειρηματίας Ν. Τρομπούκης συνελήφθη τις νυκτερινές ώρες της Πέμπτης προς την Παρασκευή, σε πολύ γνωστό νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στην παραλιακή.

Ο βαρυποινίτης Π. Βλαστός θεωρείται από την ΕΛΑΣ ο εγκέφαλος της απαγωγής


Πληροφορίες από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως μαζί του συνελήφθη και ανακρίνεται στη ΓΑΔΑ, και άλλο άτομο που εμπλέκεται επίσης στην απαγωγή Παναγόπουλου. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως επρόκειτο για τον γιο του εφοπλιστή Μάκη Αγούδημου. Η zougla.gr ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γνωστό εφοπλιστή, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι πρόκειται για τον γιο του.

Και άλλες συλλήψεις

Κατά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από την Εισαγγελία έχουν εκδοθεί 7 τουλάχιστον εντάλματα σύλληψης υπόπτων για συμμετοχή στην απαγωγή Παναγόπουλου. Ένα από αυτά αφορά κάτοικο της περιοχής Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, τον Απόστολο Πετράκη που επίσης κατά πληροφορίες έχει συλληφθεί .Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη άλλοι δύο μπράβοι, οι Θανάσης Σκαρλάτος και Γιώργος Χριστοφοράκης.

[ zougla ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου